Libnet.ro
UNICEF

11:30

Lady Gaga si R. Kelly vor lansa videoclipul piesei Do What U Want pe 3 decembrie!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga si R. Kelly vor lansa videoclipul piesei Do What U Want pe 3 decembrie!

Era si cazul sa aflam detalii despre clipul celui mai recent single oficial al excentricei cantarete! Do What U Want, in colaborare cu R. Kelly, este cel de-al doilea single extras de pe albumul ARTPOP, material lansat pe 11 noiembrie. Piesa s-a bucurat de un foarte mare succes inca de la lansarea sa, ajungand No. continuă pe Devorator Monden

Mike WiLL Made It si Future ofera imagini din viata de turneu in videoclipul piesei Faded!

Deja celebrul producator Mike WiLL Made It a colaborat si a inregistrat in ultima perioada piese cu cei mai cool artisti ai industriei muzicale, noi piese urmand a avea ocazia sa le ascultam odata cu lansarea mixtape-ului MikeWiLLBeenTriLL, programat sa apara in magazine la sfarsitul lunii decembrie. Pana cand se va lansa noul material insa, .

Lady Gaga, noua imagine Versace

Cantareata Lady Gaga a devenit noua imagine a colectiei primavara-vara pe anul 2014 pentru casa de moda Versace, fiind protagonista unui pictorial realizat de cunoscutii fotografi de moda Mert Alas si Marcus Piggott.

Loredana e noua Lady Gaga de Romania? FOTO + VIDEO

A fost supranumita ani la rand Madonna a Romaniei, insa, dupa concertul de sambata seara, Loredana poate fi catalogata, mai nou, Lady Gaga a Romaniei gratie costumelor si schimbarilor de look de pe parcursul spectacolului.

FOTO VIDEO American Music Awards: Lady Gaga a venit pe un cal alb, Katy Perry a purtat un costum de gheisa, iar Miley Cyrus a facut un show cuminte

American Music Awards AMA), unul dintre cele mai asteptate evenimente din industria muzicii, s-a desfasurat noaptea trecuta in Los Angeles. Daca publicul a desemnat castigatorii, vedetele au asigurat ingredientele unei seri de succes: Lady Gaga si-a facut intrarea pe un cal alb, Katy Perry a purtat un costum de gheisa, iar Miley Cyrus, spre surprinderea tuturor, a avut o aparitie cuminte, dar a reusit si de aceasta data sa faca show.

HOT! will.i.am, Miley Cyrus, Wiz Khalifa si French Montana lanseaza videoclipul piesei Feelin Myself!

Trackul este extras ca single oficial de pe editia deluxe a albumului willpower pe care will. am o lanseaza astazi, 26 noiembrie, concomitent cu videoclipul piesei Feelin Myself. Piesa reprezinta o colaborare cu rapperii Wiz Khalifa si French Montana si cantareata Miley Cyrus. Videoclipul, care a avut premiera in urma cu doar cateva ore, nu iese .

HOT! Eminem a lansat videoclipul piesei Rap God!

Asa cum ne-a promis, rapperul american a dezvaluit pe 27 noiembrie videoclipul full al unuia dintre single-urile sale recente si anume Rap God. Anterior, Eminemle-a oferit fanilor sai un mic preview al noului clip. Cu parul blond si imbracat la patru ace, Eminem ii aduce in videoclipul piesei Rap God un omagiu celebrului caracter al .

Sophie Ellis-Bextor, cuprinsa de nostalgie in videoclipul piesei Young Blood!

Asa cum era de asteptat, noul single al cantaretei britanice beneficiaza acum si de un videoclip oficial. Young Blood este primul single extras de pe cel de-al cincilea album din cariera lui Sophie Ellis-Bextor, intitulat Wanderlust, care va fi lansat pe 20 ianuarie 2014. Artista mizeaza pe simplitate si pe lucruri marunte in videoclipul piesei .

Lush lasa trecutul in urma in videoclipul piesei Yesterday!

Jamie, Mini si Sara, cunoscute publicului sub numele Lush, isi lanseaza videoclipul celui de-al doilea single din cariera, intitulat Yesterday. Fetele au debutat in vara acestui an cu single-ul Miserable, aratand lumii de ce sunt in stare din punct de vedere muzical. Conceptul noului single, Yesterday, se axeaza pe gasirea unui nou sine si lasarea .

John Newman, acaparat de halucinatii in videoclipul piesei Losing Sleep!

Succesul continua sa bata la usa lui John Newman. Dupa ce a extras de pe albumul sau de debut single-urile Love Me Again si Cheating, ambele devenind hituri in scurt timp, ascensiunea talentatului artist britanic continua cu piesa Losing Sleep, cel de-al treilea single extras de pe albumul Tribute. John Newman ii ofera single-ului sau .

Gary Barlow si Elton John lanseaza videoclipul piesei Face To Face!

Piesa in colaborare dintre membrul formatiei Take That si Sir Elton John reprezinta cel de-al doilea single extras de pe cel mai recent album solo al lui Gary Barlow, intitulat Since I Saw You Last, lansat pe 25 noiembrie. O astfel de colaborare nu putea ramane fara un videoclip, asa ca Gary Barlow si Elton .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )