Libnet.ro
UNICEF

10:15

Lansarea candidatilor USL la parlamentare blocheaza centrul Capitalei. Miercuri, sase artere principale vor fi inchise

B1 B1,
Lansarea candidatilor USL la parlamentare blocheaza centrul Capitalei. Miercuri, sase artere principale vor fi inchise

Lansarea candidatilor USL la parlamentare blocheaza centrul Capitalei. Sase artere principale vor fi inchise miercuri, pe 17 octombrie, cand va avea manifestatia social-liberalilor de pe Arena Nationala. continuă pe B1

Traficul in centrul Capitalei paralizat, dupa ce o masina a lovit un autobuz in Pasajul Unirii

Centrul Capitalei a fost paralizat timp de zeci de minute dupa ce o masina a lovit un autobuz RATB si apoi a fost proiectata intr-unul dintre stalpii de sustinere ai Pasajului Unirii. Soferul, ranit usor, a fost transportat la Spitalul Universitar.

Incendiu intr-un bloc din centrul Capitalei, 20 de locatari au fost evacuati

Un incendiu izbucnit joi noapte pe casa scarii dintr-un bloc de pe strada Ion Campineanu din centrul Capitalei a fost stins de pompieri in aproximativ o ora si jumatate, unii locatari fiind evacuati cu autoscarile, a declarat pentru purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, citat de Mediafax. Pompierii au fost sesizati in jurul orei 1:30 despre incendiul izbucnit pe casa scarii, la parter, intr-un bloc de pe strada Ion Campineanu nr. Incendiul s-a propagat pana la etajul doi, flacarile cuprinzand lambriurile din lemn de pe peretii scarii, fara a fi afectate apartamentele din imobil.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )