Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laszlo Borbely: Nu excludem o alianta cu USL

B1 B1,
Laszlo Borbely: Nu excludem o alianta cu USL

Laszlo Borbely, vicepresedintele UDMR, nu exclude o alianta cu USL, dupa alegerile parlamentare din decembrie. Fostul ministru se arata incantat de idea liderului PNL, Calin Popescu Tariceanu, care include. continuă pe B1

Laszlo Borbely: UDMR vrea alianta cu USL dupa alegeri. Niciodata sa nu spui niciodata

UDMR se arata incantat de dorinta fostului premier PNL Calin Popescu-Tariceanu, ca uniunea sa fie cooptata intr-o alianta la guvernare, alaturi de USL, dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie. Nu este.

Tariceanu, despre o alianta a USL cu UDMR: Ar fi utila si benefica

Deputatul PNL Calin Popescu-Tariceanu a declarat, miercuri seara, ca ar fi utila si benefica o cooptare a UDMR intr-o viitoare alianta la guvernare cu USL. Fostul premier a facut anuntul intr-o intalnire.

Hasotti: Sunt categoric impotriva unei aliante la guvernare a USL cu UDMR.

Senatorul PNL Puiu Hasotti a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca este categoric impotriva unei aliante a USL cu UDMR la guvernare, el aratand ca nu va fi cazul ca acest lucru sa se intample, pentru ca USL va forma singura viitoarea majoritate parlamentara. Sunt categoric impotriva unei aliante la guvernare a USL cu UDMR. Nu va fi cazul, pentru ca USL va forma singura viitoarea majoritate parlamentara, a spus ministrul Culturii. Deputatul PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri .

Puiu Hasotti: Sunt categoric impotriva unei aliante la guvernare a USL cu UDMR

Senatorul PNL Puiu Hasotti a declarat, astazi, ca este categoric impotriva unei aliante a USL cu UDMR la guvernare, el aratand ca nu va fi cazul ca acest lucru sa se intample, pentru ca USL va forma singura viitoarea majoritate parlamentara, informeaza Antena3. ro.

Hasotti (PNL): Sunt categoric impotriva unei aliante a USL cu UDMR

Senatorul PNL Puiu Hasotti a spus, joi, ca este categoric impotriva unei aliante a USL cu UDMR la guvernare, el aratand ca nu va fi cazul ca acest lucru sa se intample, pentru ca USL va forma singura.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )