Libnet.ro
UNICEF

15:15

Laszlo Tokes, posibil candidat la alegerile europarlamentare din 2014 pe listele formatiunii maghiare FIDESZ

Adevărul Adevărul,
Laszlo Tokes, posibil candidat la alegerile europarlamentare din 2014 pe listele formatiunii maghiare FIDESZ

Eurodeputatul Laszlo Tokes ar dori o coalitie intre formatiunile politice ale maghiarilor din Romania, pentru a candida la un nou mandat de europarlamentar insa, daca acest lucru nu e posibil, se gandeste sa candideze listele partidului condus de Viktor Orban, FIDESZ. continuă pe Adevărul

Ministerul Educatiei modifica modalitatea de finantare a universitatilor: din 2014 se revine la indicatorii de calitate

Finantarea sistemului de invatamant superior va avea la baza, pentru anul bugetar 2014, indicatori de calitate, a anuntat Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Invatamant Superior. Cu alte cuvinte, nu se mai pune problema finantarii pentru anul bugetar 2014 pe baza ierarhizarii si clasificarii, in conditiile in care a fost extrem de contestata si care este suspendata de catre instanta. Incepand cu 1 ianuarie, universitatile vor avea obligativitatea de transmite datele pentru calcularea indicatorilor de calitate si pe baza acestor indicatori de calitate se va face finantarea, pe baze competitionale, a afirmat Mihnea Costoiu.

Scolile vor primi mai multi bani din 2014

Scolile primesc mai multi bani incepand de anul viitor. Potrivit Ministerului Educatiei, costul standard per elev din invatamantul gimnazial din mediul urban va fi majorat cu 72 de lei, ceea ce produce si o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )