Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lavrov: Am pregatit o serie de propuneri pentru rezolvarea crizei din Ucraina.

România Liberă România Liberă,
Lavrov: Am pregatit o serie de propuneri pentru rezolvarea crizei din Ucraina.

Rusia le va face propuneri occidentalilor pentru rezolvarea crizei din Ucraina, a declarat luni ministrul de Externe Serghei Lavrov, citat de agentia Itar-Tass, relateaza AFP, conform Mediafax. Am pregatit . ) propriile noastre propuneri. Ele vizeaza readucerea situatiei in cadrul dreptului international tinand cont de interesele tuturor ucrainenilor fara exceptie, a declarat Lavrov, dupa o intalnire cu presedintele Vladimir Putin, potrivit agentiei. continuă pe România Liberă

Propunerile rusilor pentru rezolvarea crizei din Ucraina

Oficialii rusi le vor prezenta occidentalilor o serie de propuneri pentru rezolvarea crizei din Ucraina, a precizat luni ministrul de Externe Serghei Lavrov, citat de AFP. Am pregatit . ) propriile noastre.

Jose Manuel Barroso vrea rezolvarea crizei din Ucraina prin solutii pasnice.

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, insista asupra unei solutii pasnice pentru rezolvarea crizei din Ucraina. El a declarat la Atena ca Europa nu vrea o confruntare pe acest subiect, conform Mediafax. Rostind cuvantul pace de cel putin zece ori, Barroso, care participa la Atena la cel de-al saselea summit al regiunilor si oraselor, a explicat ca scopul Uniunii Europene pentru Ucraina este foarte clar: este pace, stabilitate si prosperitate. Nu avem nicio ambitie .

Avioane militare NATO vor survola Romania pentru operatiuni de recunoastere in cadrul crizei din Ucraina

Mai multe avioane militare NATO vor survola Romania si Polonia pentru operatiuni de recunoastere in cadrul crizei din Ucraina, a anuntat Alainta Nord-Atlantica, citata de AFP. Consiliul Nord-Atlantic a decis.

Avioane militare NATO vor survola Romania pentru operatiuni de recunoastere din cauza crizei din Ucraina

Mai multe avioane militare NATO vor survola Romania si Polonia pentru operatiuni de recunoastere in cadrul crizei din Ucraina, a anuntat Alainta Nord-Atlantica, citata de AFP. Consiliul Nord-Atlantic a decis.

Consiliul de Securitate al ONU se va reuni pe tema crizei din Ucraina

Consiliul de Securitate al Natiunilor UNite se va reuni, luni dupa-amiaza, pe tema crizei din Ucraina, au anuntat surse diplomatice citate de AFP. Aceasta reuniune informala va incepe la ora 15:00 22:00, ora.

Probleme pentru toti greii din PSD. Pentru cine au pregatit dosare DNA si ANI

Credibilitatea Partidului Social Democrat ar putea fi distrusa pana la alegerile prezidentiale din toamna acestui an. Site-ul luju. ro a intrat in posesia unui document intern al PSD, in care se vorbeste de 49 de.

Finantare europeana pentru combaterea stereotipurilor din media.

Consiliul Judetean Cluj a castigat un proiect cu finantare europeana destinat promovarii egalitatii de sanse pentru femei si eliminarii stereotipurilor de gen din societatea romaneasca. Este vorba de proiectul intitulat Femeia, in viziunea mass-media factor de echilibru si egalitate. Bugetul total al proiectului este de 1. 070 lei, din care 1. 268 lei sunt nerambursabili si 32. 802 lei reprezinta contributia solicitantului. Citeste si: Societatea civila cere investigarea .

Bouygues ofera 10,5 miliarde euro pentru divizia SFR din cadrul Vivendi

Bouygues SA, grup francez de constructii si telecomunicatii, propune 10,5 miliarde euro 14,4 miliarde dolari) in numerar pentru achizitia diviziei SFR apartinand companiei franceze de media Vivendi SA, lansand astfel un razboi al ofertelor cu miliardarul Patrick Drahi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )