Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lazar Comanescu, cele mai frumoase citate din Ceausescu

România Liberă România Liberă,
Lazar Comanescu, cele mai frumoase citate din Ceausescu

Intr-una din cele mai grele perioade din istoria Romaniei comuniste, actualul ministru de Externe a semnat o carte de propaganda care cuprinde peste 550 de citate din fostul dictator comunist. continuă pe România Liberă

Cele mai bune deserturi din 24 de tari! Iata ce sa incerci cand calatoresti!

Aproape fiecare tara se poate lauda cu desertul ei traditional pe care turistii il pot degusta de fiecare data cand o viziteaza. Iata care sunt cele mai bune deserturi din 24 de tari pe care le poti cauta si savura atunci cand calatoresti.

FOTO S-a maritat! Una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Romaniei a imbracat rochia de mireasa. Nadia a venit special din America pentru ea

Nadia Comaneci a venit special din America pentru a fi alaturi de una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Romaniei.

Samsung pune standuri pe cele mai mari aeroporturi, pentru a veni in ajutorul posesorilor de Galaxy Note 7

Samsung a inceput sa instaleze standuri in cateva dintre cele mai mari aeroporturi din lume, astfel incat posesorii de telefoane Galaxy Note 7 sa le poata schimba sau sa-si poata primi banii inapoi. Decizia vine dupa ce tot mai multe linii aeriene interzic pasagerilor sa urce in avion cu Galaxy Note 7. Aeroporturile au devenit puncte critice pentru Samsung care are parte de extrem de multa publicitate negativa cand inainte de decolare pilotii fac un anunt special legat de modelul care a luat foc in cateva zeci de cazuri.

VIDEO O vedere din satelit asupra uneia dintre cele mai greu accesibile destinatii din lume: capitala Coreei de Nord

Statia Spatiala Internationala a oferit in aceasta saptamana o privire rara asupra unuia dintre cele mai izolatee orase din lume: capitala Coreei de Nord, Phenian, cu ajutorul unei camere cu rezolutie foarte mare numita Iris, relateaza iflscience. com.

Ministrul Lazar Comanescu participa maine la Consiliul Afacerilor Externe

Ministrul afacerilor externe, Lazar Comanescu, va participa maine, alaturi de omologii sai din statele membre ale Uniunii Europene, la reuniunea Consiliului Afacerilor Externe CAE), care va avea loc la Luxemburg, informeaza un comunicat al ministerului de resort.

DJ Wanda si-a comandat cele mai ciudate cizme de cowboy din lume

Excentrica DJ Wanda va face senzatie anul viitor cu o pereche de pantofi ciudati, despre care vedeta spune ca sunt cei mai urati din lume, dar pe care i-ar purta.

VIDEO. A murit sotia lui Ion Ratiu, Elisabeth, una dintre cele mai marcante figuri ale exilului romanesc

Una dintre cele mai marcante personalitati ale exilului romanesc a trecut la Domnul. Elisabeth Ratiu, sotia marelui om politic Ion Ratiu, a murit la Londra, unde se intorsese din anul 2000, de la decesul sotului sau.

Nadia Comaneci, pe site-ul CE 2017 de la Cluj: Ma angajez cu toate fortele ca aceste Europene sa fie cele mai bune

Site-ul oficial al Campionatului European de gimnastica din 2017, de la Cluj, a fost lansat, marti, iar pe prima pagina se afla si un mesaj al Nadiei Comaneci, care spune ca organizarea la noi in tara este o magnifica oportunitate de a celebra a 60-a aniversare a primei competitii continentale, dar si ca se angajeaza cu toate fortele ca aceste Europene sa fie cele mai bune.

Conventia Internationala de Tatuaje de la Bucuresti: barbatul cu cele mai multe pierce-uri din lume spune ca nu stie de ce are acesta pasiune FOTO

Rolf Buchholz, detinatorul titlului barbatul cu cele mai multe pierce-uri din lume, din Cartea Recordurilor, si Paul Booth, supranumit de revista Rolling Stone drept Regele Tatuajelor RocknRoll, au venit la Bucuresti in cadrul Conventiei Internationale de Tatuaje 2016 pentru a-si expune operele de arta pe piele.

Una dintre cele mai importante intersectii din orasul Tecuci a intrat in modernizare. Traficul in zona este deviat

Lucrarile presupun reamenajarea sensului giratoriu de la intersectia strazilor Gheorghe Petrascu si 1 Decembrie 1918, largirea celor doua cai de comunicatie, dar si montarea de garduri de protectie pentru a preveni traversarile ilegale. Totul va fi gata la sfarsitul lui noiembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )