Libnet.ro
UNICEF

21:15

Lazaroiu: Traian Basescu va veni in Miscarea Populara dupa ce isi termina mandatul la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Lazaroiu: Traian Basescu va veni in Miscarea Populara dupa ce isi termina mandatul la Cotroceni

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a spus, miercuri seara, ca presedintele Traian Basescu se va alatura Fundatiei Miscarea Populara dupa ce isi va incheia mandatul la Cotroceni. Este. continuă pe Antena3

Sebastian Lazaroiu: Traian Basescu va veni in Miscarea Populara dupa ce isi termina mandatul la Cotroceni

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a reiterat miercuri seara, la Galati, intr-o conferinta de presa, faptul ca presedintele Traian Basescu va veni in randurile Fundatiei Miscarea Populara dupa ce isi va incheia mandatul la Cotroceni.

Presedintele continua baile de multime. Traian Basescu a participat duminica la Sambra Oilor

Presedintele Traian Basescu isi continua baile de multime. Dupa ce a participat sambata dupa-amiaza, in comuna constanteana Pestera, la Zilele localitatii, presedintele a facut o deplasare,.

Fundatia lui Traian Basescu a prins viata si la Cluj.

Trei dintre consilierii presedintelui Romaniei au lansat a treia filiala din tara a Fundatiei Miscarea Populara, viitoarea destinatie a acestuia dupa terminarea mandatului de sef de stat. Presedintele Romaniei, Traian Basescu, isi pregateste intens viitorul teren de activitate dupa terminarea mandatului de la Cotroceni. Fundatia Miscarea Populara, organizatia in care acesta si-a anuntat intentia de a se retrage la finalul anului urmator, prinde tot mai mult contur in teritoriu.

Marian Preda, presedintele Fundatiei Miscarea Populara: Sub nicio forma nu se pune problema transformarii in partid

Miscarea Populara este fundatie si nici macar nu am luat in discutie transformarea in partid, a declarat pentru HotNews. ro presedintele fundatiei, Marian Preda. Sub nicio forma nu se pune problema transformarii in partid. Este un zvon care nu are nicio legatura cu Miscarea Populara, a sustinut acesta, referitor la informatia potrivit careia Fundatia Miscarea Populara s-ar transforma in partid pe 25 martie. Pe de alta parte, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, membru fondator al Fundatiei, scrie pe pagina sa de Facebook: Inteleg ca sursele 'bine informate' care anunta transformarea Fundatiei Miscarea Populara in partid sunt din PDL.

Funeriu dezlantuit: il contrazice pe Traian Basescu si spune despre partide ca sunt adunaturi de oameni in jurul unor interese

Daniel Funeriu, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, considera ca partidele din Romania au fost si continua sa fie adunaturi de oameni in jurul unor interese, in timp ce obiectivul fundatiei este de a uni oameni in jurul unor valori, Miscarea Populara urmand sa ramana fundatie. Traian Basescu sugera tranformarea fundatiei in partid.

Miscarea Populara: Nu intreprindem demersuri pentru transformarea in partid

Fundatia Miscarea Populara a anuntat, marti, printr-un comunicat de presa, ca nu intreprinde niciun demers pentru transformarea fundatiei in partid politic. Clarificarea vine in contextul aparitiei in presa a unor informatii false pe acest subiect.

LIVETEXT Traian Basescu: Am emis decret pentru nominalizarea tuturor celor sase

Presedintele Traian Basescu sustine, miercuri dupa-amiaza, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Traian Basescu a avut intalniri de evaluare cu o parte dintre procurorii propusi pentru sefia Parchetelor

Presedintele Traian Basescu a avut zilele acestea intalniri cu o parte dintre procurorii propusi de ministrul Justitiei pentru functiile de conducere din Parchete, urmand sa mai aiba loc intrevederi si cu ceilalti si in cursul zilei de miercuri, a declarat marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea. Potrivit acestuia, Traian Basescu s-a intalnit doar cu o parte dintre cei propusi pentru sefia Parchetelor, urmand ca miercuri sa se vada si cu ceilalti. Intalnirile dintre procurorii propusi si presedintele Traian Basescu au fost de evaluare, a precizat Bogdan Oprea, adaugand ca presedintele va anunta imediat ce va lua o decizie.

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 18:30.

Presedintele Traian Basescu va sustine, miercuri la 18:30, o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, principalul subiect fiind, cel mai probabil, numirea procurorilor sefi de la DNA si PICCJ. Ramai pe Romania libera pentru a urmari, in FORMAT LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cu toti candidatii propusi pentru functiile de conducere ale Parchetului General, DNA si DIICOT, conform unor surse .

SURSE Cine este seful Partidului Popular care se va forma in jurul presedintelui Traian Basescu

Un nou partid de dreapta se va forma in jurul presedintelui Traian Basescu prin preluarea unei formatiuni care exista deja sub denumirea Partidul Popular. Mai multe surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca una din variante este utilizarea Partidului Popular condus de fermierul Costel Caras. Fermierul este cel care, in timpul scandalului laptelui infestat cu aflatoxina izbucnit in luna martie, a varsat pe camp in semn de protest cateva mii de litri de lapte. Caras n-a putut fi contactat pentru comentarii. Informatia privind iminenta aparitiei unei noi formatiuni in jurul lui Traian Basescu a fost publicata sambata de siteul pesurse. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )