Libnet.ro
UNICEF

08:17

Leacul de Anul Nou, de la Lidia Fecioru. Se iau 12 catei de usturoi, se taie in patru fiecare, se toarna deasupra vin rosu.... Efectul este neasteptat

Antena3 Antena3,
Leacul de Anul Nou, de la Lidia Fecioru. Se iau 12 catei de usturoi, se taie in patru fiecare, se toarna deasupra vin rosu.... Efectul este neasteptat

Un leac pentru intarirea vaselor de sange si chiar a muschiului inimii a fost prezentat de Lidia Fecioru, sambata, la Antena 3. Aveti nevoie de usturoi si vin sec. Se iau 12 catei. continuă pe Antena3

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Cele mai sensibile mesaje de ANUL NOU de trimis celor dragi

Este sfarsit de an, este timpul pentru tras linii, promisiuni si rezolutii. insa, cel mai important, este timpul sa petreci clipe frumoase alaturi de cei dragi. Iar daca nu.

eMAG: reduceri speciale inainte de Anul Nou

EMAG tocmai ce a terminat o campanie de reduceri care s-a intins pe parcursul lui decembrie, iar acum aduce o campanie speciala pentru Anul Nou. Niciodata nu e prea tarziu sa faci cumparaturi de Anul Nou, iar daca vrei si niste preturi bune, te poti uita pe ofertele pe care le-a pregatit eMAG. Mai jos [].

Obiceiuri de Anul Nou in Europa. Ce trebuie sa faci pentru a avea noroc in 2018

Anul Nou reprezinta un moment de sarbatoare in toate culturile lumii, de aceea nenumarate sunt obiceiurile, traditiile sau superstitiile pe care fiecare popor le pastreaza cu sfintenie. Se spune ca cine indeplineste aceste ritualuri va avea noroc in anul care abia incepe.

Aperitive de la Negro 2000 ce nu trebuie sa lipseasca la masa festiva de Anul Nou!

A mai ramas putin timp pana cand vom intampina anul 2018, iar Chef Patrizia vine in ajutorul celor care vor sa intampine anul cu o cina pe cinste. Celebrul Chef face recomandari de apetitive pe baza de peste de la Negro 2000, gustoase, delicioase si usor de pregatit.

ISIS ameninta cu noi atacuri de Anul Nou

ISIS ameninta Occidentul cu atacuri de Anul Nou. Membrii gruparii teorirste a publicat un nou clip de propaganda, in care isi indeamna adeptii sa vaneze necredinciosii de.

Putin face apel la o cooperare pragmatica cu Donald Trump intr-un mesaj de Anul Nou

Presedintele rus Vladimir Putin a facut apel la o cooperare pragmatica cu omologul sau american, Donald Trump, cu ocazia urarilor de Anul Nou, a anuntat Kremlinul, informeaza AFP.

Care sunt cele mai comune rezolutii pentru Anul Nou si cat de greu sunt de realizat, potrivit specialistilor

Odata cu sarbatorile care se apropie de sfarsit, este timpul sa devenim seriosi si sa stabilim unele rezolutii de Anul Nou pentru 2018. Din pacate, in privinta acestora, insa, este adesea mai usor de spus decat de facut.

TRADITII SI OBICEIURI DE REVELION. Superstitii si traditii de Anul Nou

In orice colt al lumii ne-am afla in noaptea care face trecerea dintre ani, trebuie sa fim constienti ca fiecare tare in parte are anumite superstitii si traditii legate de Anul Nou. La romani, conform traditiei, in.

PROGRAM SUPERMARKETURI ANUL NOU. Programul celor mai importante supermarketuri si hypermarketuri

Majoritatea marilor retaileri vor inchide magazinele in prima zi a anului 2018, cu mici exceptii. Iata programul hypermarketurilor si supermarketurilor: PROGRAM SUPERMARKETURI ANUL NOU.

Loteria Romana suplimenteaza cu 350.000 de lei premiile pentru tragerile speciale de Anul Nou

Loteria Romana organizeaza, pe 31 decembrie, Tragerile Speciale Loto de Anul Nou, pentru care a suplimentat suma din fondul de castiguri cu 350. 000 de lei, potrivit unui comunicat al institutiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )