Libnet.ro
UNICEF

19:00

Legea salarizarii unitare. Salariile de baza ale medicilor vor fi cuprinse intre 5.700 de lei si 16.250 de lei

România Liberă România Liberă,
Legea salarizarii unitare. Salariile de baza ale medicilor vor fi cuprinse intre 5.700 de lei si 16.250 de lei

Medicii ar putea primi salarii de baza cuprinse intre 5. 700 de lei si 16. 250 de lei, in timp ce asistentii vor castiga intre 3. 610 lei si 5. 649 de lei, potrivit proiectul legii salarizarii, pus in dezbatere publica. continuă pe România Liberă

Ministrul Muncii: Luni depun la Parlament Legea salarizarii unitare, dupa ce o semneaza si senatorii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, anunta ca luni va depune la Parlament Legea salarizarii unitare, dupa ce va fi semnata si de senatori, ea declarandu-se convinsa ca acest act normativ va fi foarte apreciat de cei care au salarii mici si au fost nedreptatiti, dar si de cei cu salarii mari, care vor avea si ei cresteri, si mai putin de bugetarii de lux.

Ce conditii pun liberalii pentru a vota Legea salarizarii unitare

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat vineri ca liberalii vor vota Legea salarizarii unitare, insa prefera o crestere salariala putin mai modesta fata de cea propusa de PS.

Surpriza in Legea salarizarii unitare: salariul minim, umflat cu pompa

PSD a facut public proiectul Legii de salarizare unitara, conform caruia ierarhizarea salariilor din sistemul bugetar va fi realizata etapizat, pana in anul 2022. in anexele la lege, nu sunt insa prezentate explicit salariile ce vor fi incasate imediat ce legea va intra in vigoare, adica de la 1 iulie 2017, ci salariile la care bugetarii vor ajunge in decembrie 2022.

DOCUMENT Legea salarizarii unitare a bugetarilor - PSD a publicat proiectul. Vezi cum evolueaza salariile tuturor categoriilor de bugetari

PSD a facut public proiectul Legii salarizarii unitare a bugetarilor. Proiectul va intra in Parlament in 7-10 zile, au anuntat luni Liviu Dragnea si Lia Olguta Vasilescu. Vezi atasat poriectul de lege, actualizam si cu anexele in scurt timp. In curs de actualizare.

Legea salarizarii unitare si Legea gratierii ajung, saptamana viitoare, pe masa Parlamentului

Proiectul legii salarizarii unitare ajunge, saptamana viitoare, la Parlament, a anuntat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. in ceea ce priveste proiectul legii gratierii, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut ragaz senatorilor din Comisia juridica pana marti pentru a dezbate actul normativ.

Legea salarizarii unitare. Salariul Partiarhului Daniel va fi egal cu cel al sefului Senatului

Patriarhul Romaniei va avea un salariu de 16. 675 lei/brut, similar cu sumele incasate de presedintele Senatului si de cel al Camerei Deputatilor. Totodata, un sef de cult, fie ca este mitropolit, episcop sau sef rabin, va avea salariu de ministru, potrivit proiectului Legii salarizarii unitare.

Legea salarizarii unitare. Salariul Patriarhului Daniel va fi egal cu cel al sefului Senatului

Patriarhul Romaniei va avea un salariu de 16. 675 lei/brut, similar cu sumele incasate de presedintele Senatului si de cel al Camerei Deputatilor. Totodata, un sef de cult, fie ca este mitropolit, episcop sau sef rabin, va avea salariu de ministru, potrivit proiectului Legii salarizarii unitare.

Legea salarizarii unitare a fost amanata cu o saptamana. Liviu Dragnea: Eu nu vreau sa il depuna azi, sa mai stea o saptamana

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, ca proiectul Legii salarizarii unitare in sectorul public va fi depus luni la Parlament. Ea a precizat ca va face acest lucru pentru ca toti parlamentarii PSD sa-l poata semna in calitate de coinitiatori. Olguta Vasilescu a precizat ca graficul adoptarii acestei legi ia in calcul o eventuala cerere de reexaminare a presedintelui Iohannis sau o sesizare a CCR, scopul fiind promulgarea legii inainte de 1 iulie, a spus Olguta Vasilescu la Antena3.

Legea salarizarii unitare se amana. Liviu Dragnea: Sa-si mai dea lumea cu parerea

Depunerea legii salarizarii unitare nu va mai fi depusa in aceste zile in Parlament. Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele PSD Liviu Dragnea care a afirmat ca amanarea are ca rol sa.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Legea salarizarii unitare va fi depusa, luni la Parlament. Ne-am luat o marja in asa fel incat, pana la data de 1 iulie, sa depasim toate obstacolele si sa fie promulgata

Proiectul legii salarizarii unitare va fi depus, luni, la Parlament, astfel incat toti parlamentarii PSD sa-l poata semna in calitate de coinitiatori, a declarat, duminica seara, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, la Antena 3. Totodata, ea a mai precizat ca se doreste ca actul normativ sa fie promulgat inainte de 1 iulie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )