Libnet.ro
UNICEF

17:01

Legia vs Steaua - Pedro Proenca (Portugalia), arbitrul partidei

Hotnews Hotnews,
 Legia vs Steaua - Pedro Proenca (Portugalia), arbitrul partidei

Pedro Proenca Portugalia) va fi arbitrul partidei Legia Varsovia - Steaua, contand pentru play-off-ul Champions League la fotbal. Partida se va disputa marti, de la ora 21:45, urmand sa fie in direct pe TVR1, Digisport 1, Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Pedro Proenca arbitreaza meciul Legia Varsovia - Steaua.

Arbitrul portughez Pedro Proenca va conduce la centru meciul Legia Varsovia - Steaua, care se va disputa, marti, 27 august, de la ora 21. 45, in mansa secunda a play-off-ului Ligii Campionilor, informeaza uefa. com. Pedro Proenca va fi ajutat la cele doua linii de Tiago Trigo si Bertino Miranda, in timp ce Rui Tavares va fi rezerva. Asistentii suplimentari pentru meciul de la Varsovia vor fi Joao Capela si Hugo Miguel. Meciul Legia Varsovia - Steaua ii vor avea pe polonezi ca favoriti, dupa .

Legia - Steaua. Un arbitru de top va fluiera returul ros-albastrilor din Polonia

Legia - Steaua / Steaua va disputa mansa secunda a intalnirii cu Legia Varsovia marti, incepand cu ora 21. 45, meciul fiind condus la centru de catre un arbitru de top.

Televizari Legia - Steaua

Returul barajului pentru Liga Campionilor, Legia Varsovia - Steaua Bucuresti, va fi transmis marti de la ora 21:45 de trei posturi de televiziune.

Reghecampf: Oamenii vor vedea o alta Steaua in returul cu Legia. Chiriches e incert, Pintilii nu va juca sigur. Toate decaratiile inainte de Legia-Steaua

Cu o zi inainte de startului meciului retur din play-off-ul Ligii Campionilor dintre Legia Varsovia si Steaua, Laurentiu Reghecampf a vorbit in fata presei despre problemele de efectiv cu care se confrunta si a discutat despre sansele de calificare ale echipei sale.

Legia Steaua / Tatarasanu explica gafa comisa in meciul cu Medias: Am ramas cu piciorul intepenit!

Portarul Ciprian Tatarusanu a gresit la ambele goluri ale mediesenilor, marcate in partida de sambata dintre Gaz Metan si Steaua, scor 2-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )