Libnet.ro
UNICEF

16:30

Lenovo, sanctionat pentru preinstalarea unor virusi pe laptopurile pe care le comercializeaza

B1 B1,
Lenovo, sanctionat pentru preinstalarea unor virusi pe laptopurile pe care le comercializeaza

Compania chinezeasca Lenovo a fost amendata pentru ca ar fi vandut 750. 000 de laptopuri cu adware preinstalat, potrivit Adevarul. Astfel, prin bresa de securitate hackerilor le era permis sa fure cu. continuă pe B1

Lenovo a fost amendata drastic pentru ca a preinstalat virusi pe laptopurile pe care le comercializeaza. Ce daune trebuie sa plateasca

Compania chinezeasca Lenovo a fost amendata deoarece a vandut peste 750. 000 de laptopuri cu adware preinstalat. Bresa in securitate le permitea hackerilor sa fure cu usurinta datele personale ale victimelor.

Vladimir Putin ordona MAE rus sa dea in judecata Statele Unite pentru confiscarea unor cladiri diplomatice ruse

Presedintele rus Vladimir Putin i-a ordonat Ministerului rus de Externe sa dea in judecata guvernul american pentru confiscarea unor proprietati diplomatice ruse in Statele Unite, a anuntat marti purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, citat de Reuters.

Guvernul mentine tarifele maximale pentru abonamentele de transport decontate elevilor care fac naveta

Tarifele maximale aplicate in anul scolar 2016-2017 de transportatorii rutieri pentru stabilirea preturilor abonamentelor de care pot beneficia elevii care fac naveta vor fi mentinute si in urmatorii doi ani scolari, respectiv pana la 1 septembrie 2019, potrivit unei hotarari aprobate joi de Guvern.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )