Libnet.ro
UNICEF

12:00

Leonard Orban: Corectiile financiare pe cele patru programe operationale, in jur de 600 de milioane euro

B1 B1,
Leonard Orban: Corectiile financiare pe cele patru programe operationale, in jur de 600 de milioane euro

Leonard Orban, ministrul Afacerilor Externe, a declarat vineri ca nivelul corectiilor financiare propuse de Comisia Europeana pentru programele Transport, Mediu, Competitivitate Economica si Regionala se ridica. continuă pe B1

Corectiile financiare pe cele patru programe operationale, estimate la circa 600 de milioane euro (Leonard Orban)

Nivelul corectiilor financiare propuse de Comisia Europeana pentru programele Transport, Mediu, Competitivitate Economica si Regional se ridica la aproximativ 600 de milioane de euro, a declarat ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, vineri, pentru Mediafax.

Orban: Corectiile financiare pe cele patru Programe operationale, in jur de 600 de milioane de euro

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat vineri ca nivelul corectiilor financiare propuse de Comisia Europeana pentru programele Transport, Mediu, Competitivitate Economica si Regional se ridica la aproximativ 600 de milioane de euro.

LIVE TEXT Ce spun primarii principalelor orase din tara despre slaba absortie a fondurilor europene si corectiile financiare aplicate de CE

Primarii principalelor orase din tara impreuna cu reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice, Consiliului National pentru Solutionarea Contestatiilor, Autoritatii de Audit si Ministerului Afacerilor Europene discuta vineri in cadrul unei dezbaterii publice organizate de Institutul pentru Politici Publice si Asociatia Municipiilor cauza absortiei reduse a fondurilor europene si neregulile care au dus la suspendarea finantarii pe principalele programe operationale si corectii financiare. Ora 11:15: A inceput dezbaterea. Ora 11:24: Tudor Pendiuc primar Pitesti) : Am organizat aceasta intalnire inainte sa primim vesti proaste de la Bruxelles. Nu vrem sa punem pe nimeni la zid. Vrem sa gasim solutii. Tudor Pendiuc este presedintele Asociatiei Municipiilor.

Leonard Orban: E nevoie de timp pentru rodarea sistemului romanesc de absorbtie a fondurilor UE

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat, cu privire la decizia Comisiei Europene de presuspendare partiala sau integrala a trei programe operationale, sa sistemul romanesc are nevoie de timp sa se rodeze si sa produca rezultate vizibile.

Leonard Orban: E nevoie de timp pentru rodarea sistemului romanesc de absorbtie a fondurilor UE.

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat, cu privire la decizia Comisiei Europene de presuspendare partiala sau integrala a trei programe operationale, sa sistemul romanesc are nevoie de timp sa se rodeze si sa produca rezultate vizibile, potrivit Mediafax. Din decembrie 2011, partea romana a luat mai multe masuri legislative, institutionale si procedurale, dar este nevoie de un anumit interval de timp pentru ca sistemul sa se rodeze, iar rezultatele sa fie vizibile si sa .

Comisia Europeana a notificat oficial Guvernul privind intrarea in procedura de pre-suspendare a trei programe operationale

Comisia Europeana a notificat oficial Guvernul privind intrarea in procedura de pre-suspendare a trei programe operationale. Este vorba de aceleasi fonduri europene pentru care Executivul comunitar a decis de la 1.

Comisia Europeana a notificat oficial Guvernul privind intrarea in procedura de presuspendare a trei programe operationale

Comisia Europeana a notificat oficial Guvernul privind intrarea in procedura de presuspendare a trei programe operationale. Este vorba de aceleasi fonduri europene pentru care Executivul comunitar a decis de la 1.

CE va anunta PRESUSPENDAREA a trei programe operationale.

Comisia Europeana CE) urmeaza sa anunte, joi, presuspendarea a trei programe operationale, POS Transport, POS CCE si Programul Operational Regional, potrivit unor surse europene, informeaza Realitatea. net. Doar in cazul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Competitivitatii Economice este vorba de o presuspendare completa. In ceea ce priveste POS T si POR vor fi presuspendate doar cateva axe prioritare. Dupa primirea scrisorii de notificare, Bucurestiul va avea la dispozitie doua .

Leonard Orban: Comisia Europeana cere noi reglementari pe achizitii publice si pe conflicte de interese ca sa deblocheze plati

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat, dupa vizita de vineri la Bruxelles, ca oficiali ai Comisiei Europene au solicitat Guvernului, pentru a debloca platile pe programele presuspendate, noi masuri de reglementare privind achizitiile publice si conflictele de interese, informeaza Mediafax.

Vot negativ pentru Leonard Orban: Am renuntat la candidatura pentru Curtea Europeana de Conturi

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat, potrivit Mediafax, ca renunta la candidatura pentru postul de membru al Curtii Europene de Conturi in urma votului negativ primit, marti seara, la Strasbourg, in plenul Parlamentului European.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )