Libnet.ro
UNICEF

20:00

Leonard Orban: E nevoie de timp pentru rodarea sistemului romanesc de absorbtie a fondurilor UE

Adevărul Adevărul,
Leonard Orban: E nevoie de timp pentru rodarea sistemului romanesc de absorbtie a fondurilor UE

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat, cu privire la decizia Comisiei Europene de presuspendare partiala sau integrala a trei programe operationale, sa sistemul romanesc are nevoie de timp sa se rodeze si sa produca rezultate vizibile. continuă pe Adevărul

Leonard Orban: E nevoie de timp pentru rodarea sistemului romanesc de absorbtie a fondurilor UE.

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat, cu privire la decizia Comisiei Europene de presuspendare partiala sau integrala a trei programe operationale, sa sistemul romanesc are nevoie de timp sa se rodeze si sa produca rezultate vizibile, potrivit Mediafax. Din decembrie 2011, partea romana a luat mai multe masuri legislative, institutionale si procedurale, dar este nevoie de un anumit interval de timp pentru ca sistemul sa se rodeze, iar rezultatele sa fie vizibile si sa .

Vot negativ pentru Leonard Orban: Am renuntat la candidatura pentru Curtea Europeana de Conturi

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat, potrivit Mediafax, ca renunta la candidatura pentru postul de membru al Curtii Europene de Conturi in urma votului negativ primit, marti seara, la Strasbourg, in plenul Parlamentului European.

Leonard Orban, la RFI: Unele forte politice au facut lobby contra candidaturii mele

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, regreta, intr-un interviu la RFI, ca nu a existat o mobilizare in favoarea candidaturii sale pentru postul de la Curtea Europeana de Conturi. Orban declara chiar ca a avut loc un lobby contra candidaturii sale, care a fost pana la urma respinsa marti seara de plenul PE.

Leonard Orban, respins de PE pentru postul de la Curtea Europeana de Conturi: imi retrag candidatura

Candidatura ministrului Afacerilor Europene, Leonard Orban, pentru ocuparea postului de la Curtea Europeana de Conturi, a fost respinsa marti, intrucat acesta nu a obtinut numarul necesar de voturi, in plenul.

Nominalizarea lui Leonard Orban pentru Curtea de Conturi Europeana a primit un vot negativ in plenul PE

Nominalizarea Romaniei pentru Curtea de Conturi Europeana, Leonard Orban, a primit marti un vot negativ din partea Parlamentului European PE) in cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg, anunta Agerpres.

Leonard Orban, respins pentru postul de la Curtea Europeana de Conturi

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, nu a primit, in aceasta seara, numarul necesar de voturi in plenul Parlamentului European pentru ocuparea postului de la Curtea Europeana de Conturi, candidatura sa fiind respinsa.

Leonard Orban, respins pentru postul de la Curtea Europeana de Conturi

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, nu a primit, in aceasta seara, numarul necesar de voturi in plenul Parlamentului European pentru ocuparea postului de la Curtea Europeana de Conturi, candidatura sa fiind respinsa.

Leonard Orban, respins de PE pentru postul de la Curtea Europeana de Conturi.

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, nu a primit, marti seara, numarul necesar de voturi in plenul Parlamentului European pentru ocuparea postului de la Curtea Europeana de Conturi, candidatura sa fiind respinsa, potrivit Mediafax.

Catalin Ivan cere eurodeputatilor PDL sa voteze in favoarea lui Leonard Orban in plenul PE.

Eurodeputatul Catalin Ivan, liderul delegatiei PSD in Parlamentul European, cere europarlamentarilor PDL sa voteze, marti seara, in plenul PE, in favoarea ocuparii de catre ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a postului de la Curtea Europeana de Conturi, potrivit Mediafax. Ivan afirma ca astfel eurodeputatii PDL vor avea ocazia sa repare greseala din 26 septembrie, la votul din cadrul Comisiei pentru Control Bugetar a PE, cand Orban a primit aviz negativ. Odata cu votul din .

Vot in plenul PE pentru candidatura lui Leonard Orban la Curtea Europeana de Conturi, marti ...

Plenul Parlamentului European va vota, marti, in sesiunea de la Strasbourg, cu privire la candidatura ministrului Afacerilor Europene, Leonard Orban, pentru un post de membru al Curtii Europene de Conturi, el primind aviz negativ din partea Comisiei de Control Bugetar a PE pe 26 septembrie, informeaza Mediafax. Potrivit agendei de lucru a Parlamentului European, votul in privinta lui Orban, candidat al Romaniei, propus de premierul Victor Ponta pentru postul respectiv, va avea loc marti seara, .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )