Libnet.ro
UNICEF

14:45

Corectiile financiare pe cele patru programe operationale, estimate la circa 600 de milioane euro (Leonard Orban)

Hotnews Hotnews,
Corectiile financiare pe cele patru programe operationale, estimate la circa 600 de milioane euro (Leonard Orban)

Nivelul corectiilor financiare propuse de Comisia Europeana pentru programele Transport, Mediu, Competitivitate Economica si Regional se ridica la aproximativ 600 de milioane de euro, a declarat ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, vineri, pentru Mediafax. continuă pe Hotnews

Leonard Orban: Corectiile financiare pe cele patru programe operationale, in jur de 600 de milioane euro

Leonard Orban, ministrul Afacerilor Externe, a declarat vineri ca nivelul corectiilor financiare propuse de Comisia Europeana pentru programele Transport, Mediu, Competitivitate Economica si Regionala se ridica.

Orban: Corectiile financiare pe cele patru Programe operationale, in jur de 600 de milioane de euro

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat vineri ca nivelul corectiilor financiare propuse de Comisia Europeana pentru programele Transport, Mediu, Competitivitate Economica si Regional se ridica la aproximativ 600 de milioane de euro.

LIVE TEXT Ce spun primarii principalelor orase din tara despre slaba absortie a fondurilor europene si corectiile financiare aplicate de CE

Primarii principalelor orase din tara impreuna cu reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice, Consiliului National pentru Solutionarea Contestatiilor, Autoritatii de Audit si Ministerului Afacerilor Europene discuta vineri in cadrul unei dezbaterii publice organizate de Institutul pentru Politici Publice si Asociatia Municipiilor cauza absortiei reduse a fondurilor europene si neregulile care au dus la suspendarea finantarii pe principalele programe operationale si corectii financiare. Ora 11:15: A inceput dezbaterea. Ora 11:24: Tudor Pendiuc primar Pitesti) : Am organizat aceasta intalnire inainte sa primim vesti proaste de la Bruxelles. Nu vrem sa punem pe nimeni la zid. Vrem sa gasim solutii. Tudor Pendiuc este presedintele Asociatiei Municipiilor.

Comisia Europeana a notificat oficial Guvernul privind intrarea in procedura de pre-suspendare a trei programe operationale

Comisia Europeana a notificat oficial Guvernul privind intrarea in procedura de pre-suspendare a trei programe operationale. Este vorba de aceleasi fonduri europene pentru care Executivul comunitar a decis de la 1.

Comisia Europeana a notificat oficial Guvernul privind intrarea in procedura de presuspendare a trei programe operationale

Comisia Europeana a notificat oficial Guvernul privind intrarea in procedura de presuspendare a trei programe operationale. Este vorba de aceleasi fonduri europene pentru care Executivul comunitar a decis de la 1.

CE va anunta PRESUSPENDAREA a trei programe operationale.

Comisia Europeana CE) urmeaza sa anunte, joi, presuspendarea a trei programe operationale, POS Transport, POS CCE si Programul Operational Regional, potrivit unor surse europene, informeaza Realitatea. net. Doar in cazul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Competitivitatii Economice este vorba de o presuspendare completa. In ceea ce priveste POS T si POR vor fi presuspendate doar cateva axe prioritare. Dupa primirea scrisorii de notificare, Bucurestiul va avea la dispozitie doua .

Victor Ponta despre fondurile europene presuspendate: Daca Romania recunoaste ca a gresit si plateste corectiile financiare, Comisia Europeana poate debloca programele

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, in legatura cu fondurile europene pentru care s-a anuntat presuspendarea de catre Comisia Europeana, ca daca Guvernul roman va admite neregulile din programele derulate in perioada 2009-2011 si va plati corectii financiare, care sunt de la 5% pana la 25%, atunci Comisia Europeana ar putea lua decizia de a debloca programele respective. Potrivit premierului, in cazul POSDRU corectia financiara solicitata este in jur de 175 de milioane de euro, iar daca va fi acceptata, programul ar putea fi deblocat chiar de la 15 decembrie.

E OFICIAL. Comisia Europeana a PRESUSPENDAT trei programe operationale cu fonduri ...

Serviciile Comisiei Europene CE) au informat joi dimineata autoritatile romane, printr-o scrisoare, ca au decis sa presuspende cea mai mare parte din trei programe cofinantate prin fondurile structurale ale UE, informeaza un comunicat al CE, citat de Agerpres. Acest fapt survine ca urmare a unor deficiente grave din cadrul sistemului de gestionare si control al programelor Transport, Regional si Cresterea competitivitatii economice. Problemele sunt legate de domeniul achizitiilor .

Subiectele Zilei: Cele patru porunci ale FMI pentru Romania; A facut puscarie pentru Rege si pentru Romania. Povestea unuia dintre ultimii seniori liberali; Centrul si extremele in politica romaneasca; Cum l-a promovat Ceausescu pe cel care avea sa-i devi

Trei frati si patru grupuri infractionale. Aventurile familiei Boldea. Cel de-al treilea frate al deputatului Mihai Boldea, arestat pentru inselaciune, a ajuns sa fie, la randul sau, implicat intr-un. Regele Mihai I, decorat de ziua lui. Fostului suveran i-a fost conferita Emblema de Onoare a Armatei Romaniei, primita si de Ion Iliescu si Emil Constantinescu. Regele Mihai I a fost decorat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )