Libnet.ro
UNICEF

01:05

Leonard Orban: Comisia Europeana cere noi reglementari pe achizitii publice si pe conflicte de interese ca sa deblocheze plati

Hotnews Hotnews,
Leonard Orban: Comisia Europeana cere noi reglementari pe achizitii publice si pe conflicte de interese ca sa deblocheze plati

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat, dupa vizita de vineri la Bruxelles, ca oficiali ai Comisiei Europene au solicitat Guvernului, pentru a debloca platile pe programele presuspendate, noi masuri de reglementare privind achizitiile publice si conflictele de interese, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana pregateste noi pre-suspendari

Comisia Europeana CE) pregateste noi pre-suspendari ale fondurilor europene pentru Programele Operationale Sectoriale POS) Transport si Competitivitate, o comunicare oficiala urmand sa fie facuta in perioada urmatoare de comisarul european pentru dezvoltare regionala, Johannes Hahn, potrivit Mediafax.

Orban: CE cere noi reglementari pe achizitii publice si conflicte de interese ca sa deblocheze plati

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat, dupa vizita de vineri la Bruxelles, ca oficiali ai Comisiei Europene au solicitat Guvernului, pentru a debloca platile pe programele presuspendate, noi masuri de reglementare privind achizitiile publice si conflictele de interese.

Parlamentul European urmeaza sa voteze marti referitor la candidatura lui Leonard Orban la Curtea Europeana de Conturi

Plenul Parlamentului European urmeaza sa se pronunte marti seara, in sesiunea de la Strasbourg, cu privire la numirea ministrului Afacerilor Europene, Leonard Orban, intr-un post de membru al Curtii Europene de Conturi. Votul este planificat la ora locala 18:00, ora 19:00 la Bucuresti, potrivit ordinii de zi publicate pe pagina de internet a Parlamentului European.

Candidatura lui Leonard Orban la Curtea Europeana de Conturi, RESPINSA prin votul din plenul PE

Plenul Parlamentului European a votat, marti seara, in sesiunea de la Strasbourg, candidatura ministrului Afacerilor Europene, Leonard Orban, pentru un post de membru al Curtii Europene de Conturi. Acesta a fost.

Parlamentul European decide marti seara cu privire la candidatura lui Leonard Orban la Curtea Europeana de Conturi

Plenul Parlamentului European va vota, marti, in sesiunea de la Strasbourg, cu privire la candidatura ministrului Afacerilor Europene, Leonard Orban, pentru un post de membru al Curtii Europene de Conturi, dupa ce a.

Comisia Europeana ii cere Poloniei sa garanteze accesul cetatenilor UE la justitie.

Comisia Europeana i-a cerut miercuri Poloniei sa se conformeze normelor Uniunii Europene cu privire la serviciul documentelor in problemele civile si comerciale, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar, potrivit Agerpres. Solicitarea executivului UE ia forma unui aviz motivat a doua etapa a procedurii de infringement), astfel incat autoritatile de la Varsovia dispun de doua luni pentru a da curs cererii CE. In caz contrar, cazul va fi inaintat Curtii Europene de Justitie, .

PE se pronunta marti in plen asupra numirii lui Leonard Orban la Curtea de Conturi Europeana.

Parlamentul European PE) se va pronunta marti in plen, in cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg, asupra numirii ministrului roman pentru afaceri europene, Leonard Orban, drept membru al Curtii de Conturi Europene, intr-o sedinta care va incepe la 19. 00, ora Romaniei, potrivit Agerpres. Votul de marti seara are loc in contextul in care Comisia pentru control bugetar CONT) a acordat la 26 septembrie un aviz negativ pentru numirea fostului comisar european, cu un vot de 14 la 12. Mai multe .

Leonard Orban: Corectiile financiare pe cele patru programe operationale, in jur de 600 de milioane euro

Leonard Orban, ministrul Afacerilor Externe, a declarat vineri ca nivelul corectiilor financiare propuse de Comisia Europeana pentru programele Transport, Mediu, Competitivitate Economica si Regionala se ridica.

Corectiile financiare pe cele patru programe operationale, estimate la circa 600 de milioane euro (Leonard Orban)

Nivelul corectiilor financiare propuse de Comisia Europeana pentru programele Transport, Mediu, Competitivitate Economica si Regional se ridica la aproximativ 600 de milioane de euro, a declarat ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, vineri, pentru Mediafax.

Leonard Orban, respins de PE pentru postul de la Curtea Europeana de Conturi: imi retrag candidatura

Candidatura ministrului Afacerilor Europene, Leonard Orban, pentru ocuparea postului de la Curtea Europeana de Conturi, a fost respinsa marti, intrucat acesta nu a obtinut numarul necesar de voturi, in plenul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )