Libnet.ro
UNICEF

01:05

CE va anunta PRESUSPENDAREA a trei programe operationale.

România Liberă România Liberă,
CE va anunta PRESUSPENDAREA a trei programe operationale.

Comisia Europeana CE) urmeaza sa anunte, joi, presuspendarea a trei programe operationale, POS Transport, POS CCE si Programul Operational Regional, potrivit unor surse europene, informeaza Realitatea. net. Doar in cazul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Competitivitatii Economice este vorba de o presuspendare completa. In ceea ce priveste POS T si POR vor fi presuspendate doar cateva axe prioritare. Dupa primirea scrisorii de notificare, Bucurestiul va avea la dispozitie doua . continuă pe România Liberă

Comisia Europeana va notifica joi Guvernul privind presuspendarea programelor Transporturi si Competitivitate - surse

Comisia Europeana va notifica Guvernul, joi, privind intrarea in procedura de presuspendare a programelor operationale pentru Tranporturi si Competitivitate Economica, au declarat pentru Mediafax surse europene convergente.

Victor Ponta: Nu am fost informat oficial in legatura cu posiblitatea suspendarii a doua programe operationale

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a fost informat oficial in legatura cu posiblitatea suspendarii fondurilor europene pentru doua programe operationale si a reafirmat ca auditurile facute in perioada 2009-2011 au relevat grave abateri pe aceste fonduri. Comisia Europeana va declansa procedura de presuspendare a fondurilor pentru alte doua Programe Operationale Sectoriale POS) - Transport si Competitivitate - urmand ca o instiintare oficiala a Bucurestiului in acest sens sa fie facuta de comisarul pentru dezvoltare regionala, Johannes Hahn, in perioada urmatoare, au declarat surse diplomatice pentru ziarul Gandul, potrivit Mediafax.

Romania - amenintata de Comisia Europeana cu suspendarea banilor de la UE

Comisia Europeana va declansa procedura de presuspendare a fondurilor pentru alte doua Programe Operationale Sectoriale POS) - Transport si Competitivitate - urmand ca o instiintare oficiala a Bucurestiului.

UE: Romania amenintata cu suspendarea a 7 miliarde de euro pentru doua programe operationale.

Romania este amenintata cu suspendarea altor programe de la Uniunea Europeana. Membrii comisiei au anuntat ca vor declansa procedura de presuspendare a fondurilor pentru alte doua Programe Operationale Sectoriale, urmand ca o instiintare oficiala a Bucurestiului in acest sens sa fie facuta de comisarul pentru dezvoltare regionala, Johannes Hahn, in perioada urmatoare, potrivit b1. ro Motivul acestei decizii, asupra careia autoritatile romane au fost avertizate la inceputul lui septembrie, sunt .

Comisia Europeana pregateste noi pre-suspendari

Comisia Europeana CE) pregateste noi pre-suspendari ale fondurilor europene pentru Programele Operationale Sectoriale POS) Transport si Competitivitate, o comunicare oficiala urmand sa fie facuta in perioada urmatoare de comisarul european pentru dezvoltare regionala, Johannes Hahn, potrivit Mediafax.

Comisia Europeana avertizeaza Microsoft ca nu si-a respectat angajamentul de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a-si alege browser-ul web

Comisia Europeana a transmis miercuri catre Microsoft concluzia preliminara ca gigantul american nu si-a respectat angajamentul asumat in decembrie 2009 de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a-si alege browser-ul de internet. La acel moment, Microsoft se angajase ca timp de 5 ani va propune, in Spatiul Economic European prin intermediul unui mecanism de actualizare Windows), un ecran de selectare care sa permita utilizatorilor sa aleaga browserul browserele) de web pe care doresc sa il le) instaleze in plus fata de browserul Internet Explorer al Microsoft sau in locul acestuia.

Comisia Europeana vrea sa faca ordine pe piata jocurilor de noroc online, un domeniu in care se estimeaza ca veniturile vor atinge 13 miliarde euro in 2015

Jocurile de noroc online cunosc una dintre cele mai accelerate cresteri inregistrate in domeniul serviciilor din UE, cu rate anuale de crestere de aproape 15% si cu venituri anuale estimate la 13 miliarde euro pentru 2015, a anuntat marti Comisia Europeana. Executivul european a prezentat un plan de actiune care cuprinde o serie de initiative programate pentru urmatorii doi ani, cu scopul de a clarifica reglementarea jocurilor de noroc online si de a incuraja cooperarea dintre statele membre UE.

Comisia Europeana propune alocarea in 2014-2020 a 2,5 miliarde de euro pentru saracii din UE

Comisia Europeana a propus, miercuri, crearea unui fond european pentru ajutorarea cu alimente, imbracaminte si produse de igiena a celor circa 40 milioane de saraci din UE, suma care ar urma sa fie alocata.

Comisia Europeana ii cere Poloniei sa garanteze accesul cetatenilor UE la justitie.

Comisia Europeana i-a cerut miercuri Poloniei sa se conformeze normelor Uniunii Europene cu privire la serviciul documentelor in problemele civile si comerciale, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar, potrivit Agerpres. Solicitarea executivului UE ia forma unui aviz motivat a doua etapa a procedurii de infringement), astfel incat autoritatile de la Varsovia dispun de doua luni pentru a da curs cererii CE. In caz contrar, cazul va fi inaintat Curtii Europene de Justitie, .

Comisia Europeana aproba taxa pe tranzactiile financiare in 11 state

Comisia Europeana a aprobat ieri introducerea taxei pe tranzactiile financiare TTF) in 11 state membre ale Uniunii Europene, printre care Franta, Germania, Italia si Spania, ce ar putea aduce aproximativ 10 miliarde de euro anual, scrie AFP, relateaza sursele de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )