Libnet.ro
UNICEF

23:15

Lia Olguta Vasilescu, reactie dupa ce noua lege a pensiilor, pe care a nasit-o, nu a trecut de Senat

Adevărul Adevărul,
Lia Olguta Vasilescu, reactie dupa ce noua lege a pensiilor, pe care a nasit-o, nu a trecut de Senat

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, cea care a nasit noua lege a pensiilor, da vina pe opozitie pentru ca actul normativ nu a trecut miercuri de Senat, desi absenteismul social-democratilor a facut ca legea sa nu poata fi adoptata. continuă pe Adevărul

Lia Olguta Vasilescu, atac la liberali si Ludovic Orban: Sa ii mai explic o data. Si lui si cohortei de incompetenti care il inconjoara

Lia Olguta Vasilescu ataca PNL si pe Ludovic Orban, pe tema noii legi a pensiilor. Fostul ministru al Muncii spune ca liberalii nu isi doresc aceasta lege, iar Ludovic Orban nici macar nu cunoaste.

De ce a fost respinsa Legea pensiilor. Lia Olguta Vasilescu a gasit vinovatul: Habar nu are ce prevede legea

Legea pensiilor nu a trecut de Senat din cauza absenteismului social-democratilor, insa Lia Olguta Vasilescu a gasit alti vinovati. Fostul ministru al Muncii da vina pe opozitie si il acuza pe Ludovic Orban ca spune doar lozinci si demonstreaza ca habar nu are ce prevede legea. Legea pensiilor, inca un motiv de disputa intre PSD .

Cum s-a imbogatit Olguta Vasilescu dupa nunta. Cadouri de peste 300.000 de euro, dar si alte bunuri de zeci de mii

Senatorul Claudiu Manda si deputatul Lia Olguta Vasilescu s-au casatorit la inceputul acestui an si au facut o nunta ca in povesti. Cei doi au primit un dar de nunta in valoare de peste 300. 000 de euro, dar si bunuri pentru casa de aproximativ 30. 000 de euro. Olguta Vasilescu si Claudiu Manda s-au imbogatit dupa .

Olguta Vasilescu: Veniturile multinationalelor chiar s-au triplat pe guvernarea ciumei rosii

Lia Olguta Vasilescu a reactionat dur dupa ce o analiza publicata de o publicatie de profil financiar arata ca multinationalele si-au dublat profitul din Romania in ultimii trei ani. Deci PSD nu a dus in .

Olguta Vasilescu declanseaza atacul: Ce sa vezi? CIUMA ROSIE nu a dus in cap multinationalele

Lia Olguta Vasilescu, unul dintre oamenii de vbaza ai fostului lider PSD, Liviu Dragnea, a aluat foc dupa ce un studiu recent a aratat cua profitul multinationalelor a crescut considerabil in ultimii trei.

Claudiu Manda si Olguta Vasilescu au primit peste 300.000 de euro ca dar de nunta

Senatorul PSD Claudiu Manda, recent ales europarlamentar, si deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, au primit ca dar de nunta peste 300. 000 de euro, iar la cununia civila au primit bunuri pentru casa in valoare de aproximativ 30. 000 de euro, potrivit declaratiei de avere, scrie Mediafax.

Noua Lege a pensiilor a fost respinsa in Senat: Alesii PSD au lipsit masiv de la vot

Noua lege a pensiilor a fost respinsa in Senat. Actul normativ a picat in conditiile in caremulti parlamentari PSD au lipsit de la vot. Legea pensiilor a primit doar 65 de voturi pentru, in.

Claudiu Manda si-a actualizat declaratia de avere si si-a trecut DARUL DE NUNTA primit la casatoria cu Olguta Vasilescu: Suma este impresionanta! (FOTO, VIDEO)

Claudiu Manda si Olguta Vasilescu sutn mult mai bogati dupa nunta pe care au organizat-o in luna martie a acestui an. Cei doi politicieni au primit bunuri in valoare de 246. 400 de euro, 334. 000 lei si 5. 200 de .

Tensiuni in Balcani: O noua lege care vizeaza Biserica, motiv de cearta intre Belgrad si Podgorita

Un oficial al Guvernului sarb a declarat, miercuri, ca Muntenegru este un stat criminal si a cerut un raspuns dur in ceea ce priveste planurile statului vecin de a introduce o noua lege a bisericii, care a contribuit la degradarea relatiilor dintre cele doua tari foste aliate din Balcani, scrie Associated Press.

Vlad Plahotniuc, prima reactie dupa fuga din Republica Moldova: Am nevoie de o pauza si de timp pentru a-mi securiza familia. Oligarhul vorbeste si despre o tentativa de rapire esuata, care ar fi avut loc anul trecut

Oligarhul Vlad Plahotniuc a oferit, luni, o prima reactie, dupa ce Partidul Democrat - formatiunea pe care o controleaza, s-a retras de la putere si dupa ce acesta a plecat vineri Republica Moldova,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )