Libnet.ro
UNICEF

16:01

Licitatie pentru cinema-ul romanesc si o cina cu actorul Vlad Ivanov

Hotnews Hotnews,
 Licitatie pentru cinema-ul romanesc si o cina cu actorul Vlad Ivanov

Doua festivaluri importante romanesti, Sonoro - festival de muzica de camera si Making Waves - festivalul filmului romanesc de la New York, organizeaza o strangere de fonduri in beneficiul celor doua evenimente sub forma unei licitatii. Evenimentul se va desfasura pe 1 octombrie la Palatul Cercului Militar National din Bucuresti, incepand cu ora 19 detalii aici). In cadrul licitatiei vor fi puse in vanzare mai multe obiecte din filmele emblematice ale Noului Val. Maestrul de ceremonii va fi Andi Vasluianu, obiectele fiind donate de Vlad Ivanov, Corneliu Porumboiu, Nae Caranfil sau Luminita Gheorghiu. continuă pe Hotnews

Robbie Williams a realizat un lyric video pentru single-ul Shine My Shoes!

Piesa, compusa in colaborare cu Guy Chambers si Chris Heath, a fost lansata pe 13 septembrie ca prim single promotional de pe viitorul album al cantaretului britanic, Swings Both Ways, care va aparea pe 18 noiembrie. Pentru a fi promovata cum se cuvine, piesa Shine My Shoes beneficiaza acum si de un lyric video ceea .

Daughtry au realizat un lyric video pentru single-ul Waiting For Superman!

Solistul Chris Daughtry si colegii sai le ofera fanilor un lyric video al primului single extras de pe viitorul album al formatiei, intitulat Baptized, care va fi lansat pe 19 noiembrie. Waiting For Superman a fost lansata ca single oficial pe 17 septembrie. Noua piesa a fost compusa in colaborare cu Martin Johnson si Sam .

Casa in care a copilarit Eminem, scoasa la licitatie pentru 1 milion de dolari

Casa in care rapperul american Eminem si-a petrecut copilaria, in orasul Detroit, a fost scoasa la licitatie, iar pretul minim de listare este de 1 milion de dolari, informeaza Daily Mail. Celebrul rapper,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )