Libnet.ro
UNICEF

15:15

Licitatie cu o valoare estimata initial la peste 175 milioane euro, anulata dupa un articol HotNews.ro: Cum isi motiveaza decizia primarul PSD Robert Negoita

Hotnews Hotnews,
 Licitatie cu o valoare estimata initial la peste 175 milioane euro, anulata dupa un articol HotNews.ro: Cum isi motiveaza decizia primarul PSD Robert Negoita

Primaria Sectorului 3, condusa de primarul PSD Robert Negoita, a anulat vineri o licitatie cu o valoare estimata initial la peste 175 milioane de euro, la cateva ore dupa ce HotNews. ro a semnalat nereguli majore in legatura cu aceasta. Primaria voia sa cumpere, printre altele, echipamente de joaca sub forma de catel 3D cu os in gura sau dinozaur 3D mancand un hamburger, iar HotNews. ro a semnalat ca produsele cerute se regasesc pana la detaliu in oferta unei firme din Breaza. Primaria sustine ca a fost nevoita sa demareze de urgenta aceasta achizitie si ca din cauza grabei a fost comisa o eroare in estimarea cantitatilor maximale aferente acordului-cadru, ceea ce a dus la anularea procedurii. continuă pe Hotnews

UPDATE Ce vrea sa cumpere Primaria lui Robert Negoita de 175 milioane de euro: Catel 3D cu os in gura, dinozaur mancand un hamburger, crocodil cu tobogan pe spate/Ce probleme majore ridica licitatia

'Catel 3D', in gura caruia 'va fi amplasat un os lung de 5,3 m lungime', de care sa fie prinse lateral cate un modul oscilant de leagan; 'dinosaur 3D' in pozitie sezut mancand un hamburger'; 'crocodil 3D' pe spatele caruia va fi realizat prin sculptura un tobogan. Acestea sunt doar cateva exemple de figurine solicitate in documentatia unei licitatii demarate luna trecuta de Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita PSD), care vrea sa semneze un acord cadru pe 4 ani, in valoare de peste 175 milioane de euro. Interesant este ca produsele cerute se regasesc pana la detaliu in oferta unei firme din Breaza. UPDATE Primaria condusa de Robert Negoita a anulat licitatia in urma articolului HotNews. ro. Motivul prezentat in SEAP: Eroare materiala in estimarea cantitatilor maxime aferente acordului cadru.

Investitie de peste 3 milioane de euro in specializarea personalului, de la intrarea pe piata

Hornbach, un retailer local de materiale de constructii si gradinarit, a investit, in cei 9 ani de activitate pe piata din Romania, peste 3 milioane de euro pentru pregatirea angajatilor, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

UE ofera peste 3 milioane de euro pentru proiecte transfrontaliere moldo-ucrainene

Uniunea Europeana ofera 3. 3 milioane de euro pentru ca autoritatile publice locale din Moldova si Ucraina sa dezvolte impreuna proiecte transfrontaliere. Banii sunt acordati in cadrul Programului de Cooperare Teritoriala Republica Moldova-Ucraina, initiat de UE, transmite IPN.

Rezervele valutare administrate de BNR au urcat cu 276 milioane euro, la 34,5 miliarde euro

Rezervele valutare gestionate de Banca Nationala a Roma-niei BNR) au crescut in luna ianuarie cu 276 milioane euro, sau 0,8%, fata de finalul anului trecut, ajungand la 34,518 miliarde euro, arata datele publicate miercuri de banca centrala.

Energy Holding a pierdut definitiv procesul cu Hidroelectrica, prin care a cerut despagubiri de 250 milioane euro

Curtea de Apel Bucuresti a dat castig de cauza companiei de stat Hidroelectrica in procesul cu traderul Energy Holding, controlat de Bogdan Buzaianu, prin care traderul solicita despagubiri de 250 milioane euro de la Hidroelectrica pentru denuntarea contractului de vanzare energie, a anuntat marti fostul administrator judiciar, Euro Insol.

Energy Holding pierde irevocabil despagubiri de 250 milioane euro in procesul cu Hidroelectrica

Curtea de Apel Bucuresti a dat castig de cauza in cererea formulata de Energy Holding, prin care traderul solicita despagubiri de 250 milioane euro de la Hidroelectrica pentru denuntarea de catre administratorul judiciar a contractului de vanzare de energie, informeaza un comunicat al casei de insolventa.

Banca Mondiala, imprumut de 60 milioane euro pentru imbunatatirea serviciilor judiciare din Romania

Consiliul Directorilor Executivi al Bancii Mondiale a aprobat astazi o finantare de 60 milioane euro care va fi acordata tarii noastre pentru imbunatatirea serviciilor judiciare, informeaza un comunicat de presa al institutiei financiare, trimis Redactiei.

TMK Artrom Slatina ia un credit de 25 milioane euro de la BCR

Producatorul de tevi TMK Artrom Slatina, controlat de grupul rusesc TMK, a primit o finantare de 25 milioane euro, pe sapte ani, de la Banca Comerciala Romana BCR), pentru majorarea capacitatii de productie, a anuntat marti finantatorul.

Peste 2 milioane de lei cheltuite de Primaria Braila pentru deszapezirea din luna ianuarie

Interventiile la deszapezire din prima jumatate a lunii ianuarie vor costa Primaria Braila peste 2 milioane de lei, bani care vor ajunge la cei trei operatori de salubritate cu care municipalitatea are contract pentru indepartarea zapezii de pe strazile orasului. La randul lor, firmele de salubritate isi vor onora contracte incheiate cu agentii economici de la care au inchiriat utilaje.

Electrica a achizitionat bunuri de peste 227 milioane lei care nu se regasesc fizic in patrimoniu

Electrica EL) a achizitionat bunuri, precum contoare si echipamente IT, si servicii de mentenanta aferente, de peste 227 milioane lei, fara TVA, insa bunurile nu se regasesc fizic in patrimoniu, potrivit raportului Curtii de Conturi pe 2015.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )