Libnet.ro
UNICEF

22:16

Licitatii STS de 66 mil. lei pentru sistemul 112 si cooperarea institutiilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Licitatii STS de 66 mil. lei pentru sistemul 112 si cooperarea institutiilor

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a lansat doua licitatii, in valoare cumulata de 66,5 milioane de lei, pentru extinderea sistemului national pentru apeluri de urgenta 112 si cresterea nivelului de cooperare intre institutiile publice. continuă pe Wall-Street Ro

STS vrea sa extinda si sa informatizeze complet Sistemul 112: Valoarea estimata a proiectului este de aproape 13 milioane de euro/Cum va functiona totul

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a demarat o licitatie deschisa pentru extinderea Sistemului national unic pentru apeluri de urgenta 112 in scopul transmiterii datelor in format electronic catre resursele mobile de interventie si dezvoltarea sistemului informatic la nivelul Unitatilor de Primiri Urgente UPU), Serviciilor de Ambulanta Judetene SAJ) si Dispeceratelor integrate Ambulanta - ISU/SMURD, potrivit unui anunt publicat miercuri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Valoarea estimata a proiectului, finantat prin fonduri UE care mai pot fi accesate pana la sfarsitul anului 2015, este de peste 57,61 milioane lei aproape 13 milioane de euro) si are termen de implementare 6 luni de la atribuirea contractului.

Ministerul Mediului pune la bataie 200 milioane lei pentru achizitia de masini noi prin programul Rabla

Bugetul pus la dispozitie de Ministerul Mediului pentru programul Rabla din acest an a crescut cu 33%, la 200 mil. lei aprox. 45 mil. euro) odata cu majorarea numarului tichetelor ce vor putea fi emise de la 20.

Sperante pentru privatizari pe bursa in 2015: Transporturile estimeaza incasari de 14,6 mil lei

Ministerul Transporturilor estimeaza ca va obtine in acest an venituri de 14,6 milioane lei din vanzarea unor participatii minoritare, reprezentand 5% din actiuni, detinute la sapte companii din subordine, printre care Aeroporturi Bucuresti si.

Crestere majora a profitului Transelectrica: castigul net urca la 370 mil. lei

Profitul Transelectrica a urcat anul trecut cu 84,1%, pana la 370 milioane lei 83,3 milioane euro), in vreme ce veniturile au avut o crestere ce aproape 14%, la 2,82 miliarde lei 635 milioane euro).

Investitii de 70 milioane lei pentru modernizarea a trei porturi la Dunare

Complexul portuar Giurgiu, alaturi de porturile Bechet si Corabia, gestionate de Administratia Porturilor Dunarii Fluviale, vor fi modernizate prin investitii cu o valoare cumulata de 70 milioane lei, inclusiv TVA.

BCR primeste un plafon de 490 milioane lei pentru Prima Casa 2015. Cate credite estimeaza ca va acorda banca?

BCR a primit un plafon de 490 milioane lei in programul Prima Casa 2015 . Banca estimeaza ca va acorda peste 7. 500 de noi imprumuturi prin acest program.

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )