Libnet.ro
UNICEF

10:01

Lider UDMR: Daca Orban si Barna se cearta, Kelemen Hunor poate fi presedintele Camerei Deputatilor

Antena3 Antena3,
Lider UDMR: Daca Orban si Barna se cearta, Kelemen Hunor poate fi presedintele Camerei Deputatilor

Deputatul UDMR Szabo Odon a aratat, in direct la Sinteza Zilei, ca formatiunea sa considera ca ar putea primi presedintia Camerei Deputatilor, in cazul in PNL si USRPLUS nu cad de acord asupra atribuirii acestei functii, a treia cea mai importanta in stat, conform Constitutiei. continuă pe Antena3

Surse. Klaus Iohannis, intalnire cu Florin Citu, Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Ciolos si Kelemen Hunor

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste la acesta ora cu premierul propus de PNL, Florin Citu, Ludovic Orban, Dacian Ciolos, Dan Barna si Kelemen Hunor, potrivit unor surse politice citate de G4Media. ro.

Iohannis, intalnire cu Citu, Orban, Barna si Kelemen inainte de negocierile pentru formarea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi dimineata, la Cotroceni, cu premierul propus, Florin Citu, si cu liderii partidelor parlamentare care vor forma viitoarea coalitie guvernamentala.

Kelemen Hunor: in prezenta presedintelui, am avut o discutie informala cu liderii PNL si USR-PLUS Concluziile

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a transmis ca a avut, joi dimineata, o discutie informala cu Ludovic Orban, Dan Barna si Dragos Tudorache, liderii PNL, respectiv USR-PLUS, la care a participat si.

Presedintele Klaus Iohannis si liderul UDMR Kelemen Hunor, discutii in ziua in care a demisionat premierul Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele UDMR Kelemen Hunor au purtat discutii luni, in contextul in care seful statului a declarat ca se va forma rapid o coalitie a fortelor de centru-dreapta.

KELEMEN HUNOR: L-am fi votat pe Florin Citu si in martie, dar s-a retras atunci

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca Florin Citu a fost una dintre surprizele placute din Guvern si ca l-ar fi votat ca prim-ministru si in martie daca nu se retragea, subliniind ca UDMR sustine o guvernare de centru-dreapta, relateaza G4media.

Kelemen Hunor, dupa propunerea lui Forin Citu pentru functia de premier: Noi l-am fi votat pe domnul Citu si in martie, dar s-a retras atunci

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, miercuri seara, dupa ce liberalii l-au propus pe Florin Citu pentru functia de premier, ca parlamentarii Uniunii ar fi votat inca din luna martie un guvern condus de Citu, insa acesta s-a retras. Eu am spus inca de anul trecut ca vreau o guvernare de centru dreapta si e o colaborare cunoscuta PNL-UDMR-USR, a afirmat Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor: Noi l-am fi votat pe domnul Citu si in martie, dar s-a retras atunci

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, miercuri seara, dupa ce liberalii au decis sa-l propuna pe Florin Citu pentru functia de premier, ca parlamentarii Uniunii ar fi votat inca din luna martie un guvern condus de Citu, insa acesta s-a retras. Eu am spus inca de anul trecut ca vreau o guvernare de centru dreapta si e o colaborare cunoscuta PNL-UDMR-USR, a afirmat Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor: Vom incerca sa formam o majoritate parlamentara si sa guvernam impreuna, cele trei partide PNL, UDMR si USR-PLUS

Kelemen Hunor, presedeintele UDMR, a vorbit, joi seara, printr-o interventie telefonica in platoul B1 TV despre cum vor decurge negocierile pentru formarea viitorului Guvern. Vor fi douaechipe:.

Discutii intre Klaus Iohannis si Kelemen Hunor: Seful statului si liderul UDMR au vorbit despre viitoarea coalitie de guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o discutie cu seful UDMR, Kelemen Hunor, pe tema coalitiei de guvernare care ar urma sa fie constituita dupa instalarea noului Parlament. Informatia a fost confirmata de.

Kelemen Hunor, dupa intalnirea de la Cotroceni: Sambata vom initia discutiile oficiale pentru formarea unei majoritati parlamentare si a guvernarii comune

Presedintele UDMR Kelemen Hunor anunta, dupa intalnirea de la Cotroceni, ca sambata vor incepe discutiile oficiale intre cele trei partide PNL, USR-PLUS si UDMR in vederea formarii unei majoritati parlamentare si a guvernarii comune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )