Libnet.ro
UNICEF

12:15

Traian Basescu participa luni la prima emisiune tv din 2014.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu participa luni la prima emisiune tv din 2014.

Traian Basescu participa luni la o emisiune pe postul B1 TV, aceasta fiind prima aparitie tv a presedintelui din anul 2014. Principalele teme ale dezbaterii se vor concentra asupra subiectelor fierbinti ale saptamanii. In studio alaturi de Traian Basescu se vor afla jurnalistii Dan Andronic, Silviu Sergiu si Mircea Marian. Urmariti LIVE TEXT declaratiile presedintelui Traian Basesecu pe site-ul www. romanialibera. ro. continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu participa luni la sedinta CSM

Presedintele Traian Basescu participa luni la sedinta plenului CSM, potrivit unui anunt facut de Administratia Prezidentiala. Participarea sefului statului la sedinta CSM este programata pentru ora.

Basescu participa luni la sedinta CSM.

Presedintele Traian Basescu participa luni la sedinta plenului CSM. Participarea sefului statului la sedinta CSM este programata pentru ora 13. 00, potrivit unui anunt postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) va alege, in sedinta de luni, viitoarea conducere a institutiei, respectiv presedintele si vicepresedintele institutiei pentru anul in curs, insa pana inacest moment niciun candidat nu si-a anuntat intentia de a se inscrie in cursa, .

Liderii PSD se reunesc in prima sedinta din 2014: Sustinerea lui Antonescu la prezidentiale, printre subiectele discutate

Liderii social-democrati iau parte, luni, la prima sedinta din 2014. intalnirea are loc dupa ce liberalii au cerut organizarea unui congres extraordinar USL pentru reconfirmarea lui CrinAntonescu drept.

Marius Manole joaca luni primul spectacol din 2014

Teatrul nu e o cladire a incheiat vacanta de iarna cu bine si va invita sa vizionati primul spectacol din anul 2014, Noi4, cu distributia formata din Maria Obretin, Ilinca Manolache, Lia Bugnar si Marius Manole. Noi4 se joaca maine, 6 ianuarie, la ora 20:00, la Godot Cafe Teatru, str. Blanari, nr.

Presedintele Traian Basescu va participa luni la sedinta CSM

Presedintele Traian Basescu va participa, luni, la sedinta de plen a Consiliului Superior alMagistraturii, care va incepe la ora 13, informeazaB1 TV. Sedinta de luni a CSM este o sedinta de bilant.

De tot rasul! Imagini halucinante cu presedintele Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat, luni seara, la Antena 3, cea mai tare faza a aranjamentelor din televiziune. Traian Basescu si-a aranjat emisiune la B1 TV, dar a facut o foarte mare greseala. Vezi mai sus imagini.

Pe ecranele din sala conducerii PSD, in prima sedinta din 2014, au fost postate mesaje cu AMR Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in debutul primei sedinte a BPN al PSD din noul an, la care presa a avut acces, ca primul obiectiv fundamental al PSD in 2014 are in vedere finalul regimului Basescu, pe ecranele din sala fiind postate mesaje cu AMR Basescu, relateaza Mediafax.

Traian Basescu a fost huiduit la intrarea in sediul CSM

Presedintele Traian Basescu a ajuns, luni, la Consiliul Superior al Magistraturii, unde participa la sedinta Plenului. Seful statului a fost huiduit la intrarea in sediul institutiei de un grup de persoane, unde a ajuns in jurul orei 13. 00, scrie.

Traian Basescu: Mi-as dori, la inceput de an, o discutie cu liderii partidelor de guvernamant. Nu vreau sa mai existe blocaje politice

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni dimineata, odata cu prima sa aparitie publica din acest an, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei, ca isi doreste ca anul 2014 sa fie anul.

Traian Basescu: Mi-as dori, la inceput de an, o discutie cu liderii partidelor de guvernamant. Nu vreau sa mai existe blocaje (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni dimineata, odata cu prima sa aparitie publica din acest an, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei, ca isi doreste ca anul 2014 sa fie anul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )