Libnet.ro
UNICEF

15:46

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, va discuta cu omologul sau american, Donald Trump, la summitul G20

România Liberă România Liberă,
Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, va discuta cu omologul sau american, Donald Trump, la summitul G20

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, va discuta cu omologul sau american, Donald Trump, in cadrul summitului G20 de la Hamburg, a anuntat, marti, purtatorul de cuvant al Kremlinului Dmitri Peskov. continuă pe România Liberă

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a discutat la telefon cu emirul Qatarului despre Criza din Golf si despre acuzatiile privind sponsorizarea terorismului de catre Doha

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a discutat, la telefon, cu emirul Qatarului, sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, despre criza politica dintre micul stat si vecinii sai de la Golful Persic, .

Vladimir Putin intervine in criza din Golf. Semnalul puternic transmis de liderul de la Kremlin

Presedintele rus, Vladimir Putin, a avut o convorbire telefonica cu emirul Qatarului, sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, despre criza politica dintre micul stat si vecinii sai de la Golful Persic, a anuntat.

Putin, Macron si Merkel se vor intalni la summitul G20 pentru a discuta despre criza din Ucraina

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, se va intalni cu omologul sau francez, Emmanuel Macron, si cu sefa Executivului german, Angela Merkel, cu ocazia summitului G20 .

Putin si Trump se vor intalni pe 7 iulie la Hamburg

O intalnire intre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump a fost stabilitata pe 7 iulie, in paralel cu summit-ul G20 de la Hamburg, a informat consilierul prezidential pe politica externa Yuri Ushakov, potrivit agentiilor ruse de presa, realteaza Reuters.

Presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american, Donald Trump, printre sefii de stat care vor participa la Summitul Initiativei celor Trei Mari

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, alaturi de presedintele american Donald Trump, la Summitul Initiativei celor Trei Mari, care va avea loc la Varsovia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )