Libnet.ro
UNICEF

17:46

Liderul Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liderul Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona

Ambasadorul afgan de la Islamabad, Omar Zakhilwal, a anuntat ca liderul factiunii Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona, executat de militarii Statelor Unite in provincia estica Nangharhar, transmite Reuters. continuă pe Wall-Street Ro

Liderul Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona

Ambasadorul afgan de la Islamabad, Omar Zakhilwal, a anuntat vineri ca liderul factiunii Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona, executat de militarii Statelor Unite in provincia estica Nangharhar, transmite Reuters.

Liderul Statului Islamic in Afganistan si Pakistan a fost ucis

Liderul ramurii organizatiei jihadiste Stat Islamic SI) in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac american cu drona intr-o provincie din estul Afganistanului, a confirmat vineri.

Liderul ISIS din Afganistan si Pakistan ar fi fost ucis intr-un atac cu drona

Liderul factiunii Stat Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona, executat de militarii americani in provincia Nangharhar, a declaratambasadorul afgan de la Islamabad,.

Fortele pro-guvernamentale libiene au preluat controlul asupra bazei jihadistilor Statului Islamic din Sirte

Fortele pro-guvernamentale libiene, sprijinite de coalitia internationala americana, au anuntat preluarea controlului asupra unui centru de conventii din bastionul Sirte, care era folosit de jihadistii Statului Islamic drept principala baza militara.

Liderul organizatiei Stat Islamic in Afganistan si Pakistan, ucis de o drona americana

Liderul ramurii organizatiei jihadiste Stat Islamic SI) in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac american cu drona intr-o provincie din estul Afganistanului, a confirmat vineri ambasadorul afgan in Pakistan, relateaza Reuters, preluata de Agerpres.

SUA anunta ca aproximativ 300 de militanti ai Statului Islamic au fost ucisi in Afganistan

Fortele afgane sustinute de catre SUA au ucis aproape 300 de militanti ai Statului Islamic SI), intr-o operatiune intreprinsa acum doua saptamani, a declarat astazi comandantul NATO in Afgnistan, John Nicholson, citat de Reuters.

Un lider al gruparii Stat Islamic a fost ucis in Kurdistanul irakian

Un lider al gruparii jihadiste Stat Islamic a fost ucis in Kurdistanul Irakian de catre fortele militare antiterorism, sprijinite de cele militare americane, informeaza rudaw. net, care citeaza Consiliul.

Jihadistii Statului Islamic au rapit aproape 2.000 de civili in nordul Siriei

Frontul Sirian Democratic SDF) sustine ca jihadistii Statului Islamic au rapit, vineri, aproape 2. 000 de civili, care au incercat sa scape din fostul bastion al gruparii teroriste din localitatea Manbij, situata in nordul teritoriului Siriei.

Militari americani acuzati ca au manipulat informatii despre combaterea Statului Islamic

Oficiali militari americani au cosmetizat informatii pe care le difuzau despre eforturile Statelor Unite in lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI) in Irak si in Siria, prezentand o imagine mult prea optimista, acuza raportul unei comisii a Congresului american, facut public joi, relateaza AFP.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )