Libnet.ro
UNICEF

11:00

Liderul ISIS din Afganistan si Pakistan ar fi fost ucis intr-un atac cu drona

B1 B1,
Liderul ISIS din Afganistan si Pakistan ar fi fost ucis intr-un atac cu drona

Liderul factiunii Stat Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona, executat de militarii americani in provincia Nangharhar, a declaratambasadorul afgan de la Islamabad,. continuă pe B1

Liderul Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona

Ambasadorul afgan de la Islamabad, Omar Zakhilwal, a anuntat vineri ca liderul factiunii Statului Islamic din Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac cu drona, executat de militarii Statelor Unite in provincia estica Nangharhar, transmite Reuters.

Liderul Statului Islamic in Afganistan si Pakistan a fost ucis

Liderul ramurii organizatiei jihadiste Stat Islamic SI) in Afganistan si Pakistan a fost ucis intr-un atac american cu drona intr-o provincie din estul Afganistanului, a confirmat vineri.

Un autocar plin cu copii a fost implicat intr-un accident

Un autocar in care se aflau 50 de copii din Ucraina a fost implicat intr-un accident, pe DN2, in judetul Vrancea, potrivit unor surse din presa.

Un lider al gruparii Stat Islamic a fost ucis in Kurdistanul irakian

Un lider al gruparii jihadiste Stat Islamic a fost ucis in Kurdistanul Irakian de catre fortele militare antiterorism, sprijinite de cele militare americane, informeaza rudaw. net, care citeaza Consiliul.

SUA anunta ca 300 de combatanti ISIS au fost ucisi intr-o operatiune in Afganistan. General american: Este o grea lovitura pentru grupare

Lovitura grea pentru gruparea Stat Islamic. Aproximativ 300 de combatanti ISIS au fost ucisi acum doua saptamani, in cadrul unei operatiuni intreprinsa de catre fortele afgane, cu sprijinul St.

Canada: Suspectul ucis intr-o potentiala amenintare terorista s-a inregistrat in timp ce promitea un atentat

Autoritatile canadiene au anuntat ca suspectul ucis miercuri seara intr-o potentiala amenintare terorista s-a inregistrat citand versete din Coran si promitand un atac iminent asupra unei metropole canadiene. Acesta si-a detonat dispozitivul explozibil pe bancheta din spate a unui taxi, in timp ce politistii se apropiau pentru a-l captura.

in urma reportajului Sky News, patru persoane au fost ridicate intr-o ancheta DIICOT privind traficantii de arme

Procurorii DIICOT fac sapte perchezitii in Bistrita- Nasaud si Tg. Mures pentru ridicarea armelor, dar si a patru persoane implicate in traficul cu arme si care apar in reportajul Sky News. Cele patru persoane vor fi aduse in urmatoarele ore la sediul central al DIICOT din Capitala, potrivit Digi 24.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2129 seconds )