Libnet.ro
UNICEF

22:45

Lidia Buble, aparitie de senzatie in Bucuresti. A intors toate privirile, dar a facut o mare greseala

Playtech Playtech,
Lidia Buble, aparitie de senzatie in Bucuresti. A intors toate privirile, dar a facut o mare greseala

Lidia Buble e din ce ince mai linistita si mai provocatoare. Vedeta a dat tot mai multe semne ca si-a revenit dupa suferinta provocata de despartirea de moderatorul Antena 1. Lidia Buble merge mai departe Desi s-ar fi crezut ca nu va trece usor peste despartirea de Razvan, Lidia Buble demonstreaza de fiecare data contrariul. continuă pe Playtech

Ce masina si-a cumparat Daniela Crudu. A intors toate privirile pe strada

S-a aflat ce masina si-a cumparat Daniela Crudu. Vedeta isi etaleaza cu mandrie si aroganta noua masina, cumparata de curand. Fosta asistenta TV conduce acum un adevarat bolid de lux. Daniela Crudu si-a cumparat bolid de lux. De unde a avut sa dea Cruduta 100000 de euro pe noua achizitie Daniela Crudu si-a cumparat masina .

Lidia Buble, decizie radicala. Nimeni nu se astepta la asa ceva! Artista a spus tot

Lidia Buble a luat o decizie radicala, la cateva luni dupa despartirea de omul de televiziune Razvan Simion. Lidia Buble vrea sa sterarga orice amintire de pe urma relatiei cu Razvan Simion, astfel ca a cautat o clinica care sa ii stearga un tatuaj care pana nu demut avea o insemnatate pentru ea. Lidia Buble .

Lidia Buble are 10 frati! Cu ce se ocupa fiecare dintre ei si cati sunt implicati in muzica

Lidia Buble s-a nascut pe data de 9 iunie 1993, la Deva, Hunedoara. Este o cantareata de muzica pop romana. Ea a inceput sa cante in corul bisericii penticostale Emanuel, din Deva, unde era pastor chiar tatal sau. Artista face parte dintr-o familie numeroasa, in care a crescut alaturi de cei zece frati ai sai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )