Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liga 1: CFR Cluj rateaza din nou ocazia de a urca pe primul loc (0-0 vs FC Voluntari) Moment controversat la poarta ilfovenilor

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: CFR Cluj rateaza din nou ocazia de a urca pe primul loc (0-0 vs FC Voluntari) Moment controversat la poarta ilfovenilor

CFR Cluj a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, pe teren propriu, in compania echipei FC Voluntari. Ardelenii au ratat din nou ocazia de a urca pe prima pozitie in clasament se afla la egalitate de puncte cu liderul, dar FCSB are golaveraj mai bun). continuă pe Hotnews

CFR Cluj si sansa primului loc in fata unui adversar pe care l-a demolat pe teren propriu

Pentru a doua etapa la rand CFR Cluj are ocazia de a trece in fruntea clasamentului din Liga 1.

CFR Cluj - FC Voluntari 0-0. Criza in Gruia!

Remiza intre CFR Cluj si FC Voluntari, scor 0-0, in ultima partida a etapei a 23-a din CASA Liga 1. Asa am trait CFR Cluj - FC Voluntari .

Asa am trait CFR Cluj - FC Voluntari

Ultima partida a etapei a 23-a din CASA Liga 1 a fost CFR Cluj - FC Voluntari, meci transmis live text in aceasta pagina.

Restaurantele, cinematografele si teatrele din Cluj-Napoca se inchid din nou, la cateva zile de la redeschidere

Restaurantele, cinematografele si institutiile de spectacole din Cluj-Napoca se inchid din nou, incepand de duminica, au decis autoritatile vineri, la patru zile de la hotararea care permitea ca acestea sa desfasoare activitate cu publicul. Rata de infectare a urcat din nou, ajungand la 3,49 la mia de locuitori.

Restaurantele si teatrele din Cluj-Napoca se inchid din nou, dupa patru zile de libertate

Restaurantele si teatrele din Cluj-Napoca se inchid din nou, dupa patru zile de libertate, din cauza ca rata de infectare a depasit iar 3 la mia de locuitori, relateaza Mediafax.

CORONAVIRUS |Restaurantele, teatrele si cinematografele din Cluj-Napoca se inchid din nou, dupa patru zile de la redeschidere

Municipiul Cluj-Napoca a depasit din nou rata de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, motiv pentru care restaurantele si teatrele din oras se vor inchide din nou, dupa doar 4 zile de la redeschidere,.

Profesorii de la Colegiul Sincai ii scriu din nou Presedintelui Iohannis

Profesorii de la Colegiul National Gheorghe Sincai care saptamana trecuta au protestat in fiecare zi impotriva relocarii liceului si numirii de catre inspectorat a echipei de directori ii scriu din nou presedintelui Romaniei Klaus Iohannis, cerandu-i un raspuns.

Profesorii protestatari de la Colegiul Sincai ii scriu din nou presedintelui Iohannis: Ne-a ramas doar raspunsul dumneavoastra

Profesorii de la Colegiul National Gheorghe Sincai care saptamana trecuta au protestat in fiecare zi impotriva relocarii liceului si numirii de catre inspectorat a echipei de directori ii scriu din nou presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i un raspuns. Scrisoarea vine dupa ce vineri a avut loc o discutie intre ministrul Educatiei, primarul Sectorului 4, directori, profesori si parinti, intalnire vazuta fara finalitate atat de profesorii contestatari cat si de reprezentantul parintilor, si cu doua zile inainte de termenul la care Judecatoria Sectorului 4 va lua in discutie cererea de evacuare a liceului formulata de primaria de sector.

Meghan Markle este insarcinata din nou. A amanat vestea pana deja sarcina e vizibila.

Dupa ce vara trecuta a pierdut o sarcina, episod extrem de dureros despre care a vorbit public in urma cu ceva vreme, Meghan Markle este din nou insarcinata. A amanat vestea pana la momentul in care sarcina este deja vizibila.

Catalin Botezatu, din nou pe mana medicilor. Ce i-au descoperit doctorii la analize

Catalin Botezatu are probleme de sanatate. Vedeta a ajuns iar pe mana medicilor, care i-au dat un nou diagnostic. Cu ce afectiune se confrunta de aceasta data designerul? Catalin Botezatu, probleme de sanatate Celebrul designer are, din nou, probleme de sanatate. Vedeta a ajuns iar pe mana medicilor din Turcia. Doctorii i-au dat un regim .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )