Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga 1, play-off: FC Steaua - CFR Cluj 2-0/ Victorie obtinuta pe final de meci

Hotnews Hotnews,
 Liga 1, play-off: FC Steaua - CFR Cluj 2-0/ Victorie obtinuta pe final de meci

FC Steaua s-a impus pe teren propriu contra celor de la CFR Cluj, scor 2-0, in primul meci din play-off-ul Ligii 1. Echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf a urcat pe prima pozitie in clasament, la un punct distanta de Viitorul. continuă pe Hotnews

Steaua - CFR Cluj 2-0: final incendiar pe Arena Nationala. Gigi Becali, in extaz. Ce a cantat la iesirea de pe stadion

Cu cutitul ajuns la os, Steaua a reusit sa obtina abia al doilea succes din 2017 in chiar primul meci din play-off. Rezultatul a trimis echipa lui Reghecampf pe primul loc, cel putin pana luni seara.

Liga 1, play-off: Astra Giurgiu - CS U Craiova 0-0/ Oltenii au oprit seria de victorii a campioanei

Dupa o serie de opt victorii consecutive in Liga 1, Astra Giurgiu a terminat la egalitate cu CS Universitatea Craiova, scor 0-0, sambata seara, pe teren propriu, in primul meci din play-off.

Azi incepe lupta din play-off pentru titlu! Hagi, Contra, Multescu si Miriuta, in fata unei premiere

Despartite de maxim cinci puncte, cele sase echipe din play-off incep de sambata lupta pentru titlu. Castigarea campionatului ar fi o premiera pentru Hagi, Miriuta, Contra si Multescu.

Play-off: meci egal intre Voluntari si Pandurii

Formatia FC Voluntari a terminat la egalitate, scor 1-1 1-1), meciul disputat duminica, pe teren propriu, in compania echipei Pandurii Targu Jiu, in prima etapa a play-out-ului Ligii I.

Play-off: spectacol fara goluri in meciul dintre Astra si CSU Craiova

Play-offul Ligii I a debutat cu un meci nul intre Astra si CSU Craiova, scor 0-0. Oltenii au avut marile ocazii ale primei reprize, gazdele au dominat partea a doua.

Play-off: spectacol fara goluri in meciul dintre Astra si CSU Craiova. Declaratiile celor doi antrenori

Play-offul Ligii I a debutat cu un meci nul intre Astra si CSU Craiova, scor 0-0. Oltenii au avut marile ocazii ale primei reprize, gazdele au dominat partea a doua.

Liga 1, play-out: FC Voluntari - Pandurii Targu Jiu 1-1

FC Voluntari a terminat la egalitate meciul disputat pe teren propriu contra celor de la Pandurii Targu Jiu, scor 1-1, in prima etapa a play-out-ului Ligii I.

Liga 1, play-out: CSM Poli Iasi - Concordia Chiajna 3-1/ Andrei Cristea a reusit o dubla

CSM Poli Iasi a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Concordia Chiajna, intr-un meci din prima etapa a play-out-ului Ligii I. Andrei Cristea a inscris doua goluri pentru gazde.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )