Libnet.ro
UNICEF

11:31

Liga I: Astra Giurgiu - ACS Poli Timisoara, scor 5-1

B1 B1,
Liga I: Astra Giurgiu - ACS Poli Timisoara, scor 5-1

Formatia Astra Giurgiu a invins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 5-1 3-1), echipa ACS Poli Timisoara, intr-un meci contand pentru etapa a XXXIII-a a Ligii I. Pentru Astra au marcat: Budescu 20,. continuă pe B1

Astra o trimite pe ACS Poli la matineu

Astra si-a asigurat in mare masura locul secund in clasament, dupa o victorie clara pe teren propriu, scor 5-1, in timp ce ACS Poli Timisoara pastreaza sanse mici de ramanere in Liga 1, doar o eventuala retrogradare a Vasluiului putand fi privita ca un colac de salvare aruncat uneia dintre Sageata, ACS Poli si Viitorul Constanta.

LIVE Liga 1 Dinamo-Sageata, FC Brasov-U Cluj, Otelul-Viitorul (19:30) si Astra-ACS Poli (21:30)

Cele patru meciuri programate vineri in Liga 1, din care trei simultan, de la 19:30,Dinamo-Sageata, FC Brasov-U Cluj, Otelul-Viitorul, sunt live pe onlinesport. Jocul dintre Astra si ACS Poli poate fi urmarit LIVE TEXT apasand pe link.

Oficial: Marian Iancu ramane fara Poli Timisoara

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis ca actuala echipa ASU Poli Timisoara din Liga a 4-a este continuatoarea de drept a adevaratei Politehnica Timisoara, clubul emblema al fotbalului de pe Bega.

Cupa Romaniei, finala: S-au vandut toate biletele pentru meciul Steaua - Astra Giurgiu

Toate biletele puse in vanzare pentru finala Cupei Romaniei dintre Steaua si Astra Giurgiu au fost vandute, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Finala Cupei Romaniei, dintre Steaua si Astra Giurgiu, se va juca cu casa inchisa

FRFa anuntat ca toate biletele puse la vanzare pentru finala CupeiRomaniei, care se va disputa vineri, 23 mai, intre Steaua siAstra Giurgiu, au fost epuizate. Vineri dimineata, la casele de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )