Libnet.ro
UNICEF

13:15

Finala Cupei Romaniei, dintre Steaua si Astra Giurgiu, se va juca cu casa inchisa

B1 B1,
Finala Cupei Romaniei, dintre Steaua si Astra Giurgiu, se va juca cu casa inchisa

FRFa anuntat ca toate biletele puse la vanzare pentru finala CupeiRomaniei, care se va disputa vineri, 23 mai, intre Steaua siAstra Giurgiu, au fost epuizate. Vineri dimineata, la casele de. continuă pe B1

Cupa Romaniei, finala: S-au vandut toate biletele pentru meciul Steaua - Astra Giurgiu

Toate biletele puse in vanzare pentru finala Cupei Romaniei dintre Steaua si Astra Giurgiu au fost vandute, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Finala Cupei Romaniei se va disputa cu casa inchisa

Toate biletele au fost vandute pentru finala Cupei Romaniei din acest an, meci care le va aduce fata in fata pe Steaua si Astra Giurgiu.

Finala Cupei Romaniei, cu casa inchisa. Cum s-au repartizat cele 52.900 de bilete

Ultimul act al Cupei Romaniei, din acest sezon, se va disputa pe 23 mai cu casa inchisa. FRF a anuntat astazi ca toate biletele de la partida Steaua-Astra au fost epuizate.

Liga I: Astra Giurgiu - ACS Poli Timisoara, scor 5-1

Formatia Astra Giurgiu a invins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 5-1 3-1), echipa ACS Poli Timisoara, intr-un meci contand pentru etapa a XXXIII-a a Ligii I. Pentru Astra au marcat: Budescu 20,.

Clipul zilei: Fanii bulgari au incendiat stadionul la finala Cupei

Incidente grave, joi seara, la finala Cupei Bulgariei disputata intre Ludogoret si Botev Plovdiv. Ultrasii celor doua echipe, in special cei ai lui Bote Plovdiv, au incendiat stadionul in urma folosirii materialelor pirotehnice.

Mircea Lucescu pierde finala Cupei Ucrainei

Sahtior Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu, a pierdut, joi seara, finala Cupei Ucrainei disputata la Poltava contra rivalei eterne Dynamo Kiev.

VIDEO Fotbalul european e in stare de soc: finala Cupei Bulgariei, in flacari! Trei romani au fost pe teren

Incidente de necrezut in ultimul act al competitiei KO din tara vecina. Confruntarea dintre Ludogoret si Botev Plovdiv a fost umbrita, dupa ce huliganii au dat foc la stadion.

Cupa Romaniei, sold-out

Nu mai sunt bilete la finala Cupei Romaniei. Site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal a anuntat ca toate biletele- aproximativ 25 000- au fost epuizate in doar cateva zile.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )