Libnet.ro
UNICEF

22:30

Liga Campionilor: Atletico Madrid a remizat cu Leicester City, scor 1-1, si s-a calificat in semifinale

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor: Atletico Madrid a remizat cu Leicester City, scor 1-1, si s-a calificat in semifinale

Echipa spaniola Atletico Madrid s-a calificat in semifinalele Ligii Campionior, dupa ce a terminat la egalitate, marti, in deplasare, scor 1-1 1-0), cu formatia engleza Leicester City, in mansa secunda a sferturilor de finala ale competitiei, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Liga Campionilor: Atletico Madrid a remizat cu Leicester City, scor 1-1, si s-a calificat in semifinale/ Real-Bayern 1-2 dupa 90 de min. Real marcheaza de 3 ori in prelungiri si se califica

Echipa spaniola Atletico Madrid s-a calificat in semifinalele Ligii Campionior, dupa ce a terminat la egalitate, marti, in deplasare, scor 1-1 1-0), cu formatia engleza Leicester City, in mansa secunda a sferturilor de finala ale competitiei, potrivit news. ro. Real-Bayern 1-2 si se joaca prelungiri. Real marcheaza de 3 ori in prelungiri si se califica in semifinale.

LEICESTER CITY - ATLETICO MADRID LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE - VIDEO

ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE - VIDEO. Leicester inca mai spera la o calificarea in semifinalele CHAMPIONS LEAGUE. Englezii vor primi vizita lui Atletico.

Atletico Madrid, prima echipa calificata in semifinalele Ligii Campionilor

Atletico Madrid este prima echipa calificata in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marti seara, dupa ce a terminat la egalitate cu Leicester City, 1-1 1-0), in deplasare, in mansa secunda.

Continua minunea Leicester in Liga Campionilor?

Leicester City, surprinzatoarea campioana a Angliei din sezonul precedent, se afla in fata unei mari incercari, si anume calificarea in semifinalele Ligii Campionilor.

REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN LIVE. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE - VIDEO

Real Madrid si Bayern Munchen joaca astazi returul sferturilor de finala ale UEFA Champions League. Meciul se va juca pe Bernabeu, de la 21:45, iar autoritatile spaniole au luat deja masuri de securitate.

Liga Campionilor, sferturi de finala. Barcelona mai vrea un miracol

Catalanii spera la o noua calificare surprinzatoare, asa cum au reusit in optimi, in fata celor de la PSG, cand au revenit dupa infrangerea clara din Franta, scor 0-4, izbutind sa castige cu 6-1 pe Camp Nou.

CSM Bucuresti si-a aflat adversara din Liga Campionilor: Ce echipe se vor confrunta in Final Four

CSM Bucuresti se va duela cu Vardar Skopje, potrivit tragerii la sorti pentru Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, care a avut loc marti, informeaza gsp. ro. A doua semifinala este cea dintre.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti vs Vardar Skopje in semifinale

Calificata pentru al doilea an consecutiv in FINAL Four-ul de la Budapesta, CSM Bucuresti va intalni in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin pe Vardar Skopje, conform tragerii la sorti care a avut loc in cursul zilei de marti la Budapesta. Inedit: avem aceleasi echipe precum in 2016 si acelasi program in semifinale.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti s-a calificat in Final Four pentru al doilea an consecutiv

CSM Bucuresti, campioana en-titre a Europei, s-a calificat, sambata, pentru al doilea an consecutiv in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. Dupa ce castigase mansa tur la o diferenta de cinci goluri 30-25), CSM s-a impus si in deplasare, 27-26, contra FTC Budapesta.

Meci de mare risc in Liga Campionilor la handbal feminin: CSM Bucuresti va fi asteptata de 6.000 de suporteri care vor incuraja frenetic fetele de la Ferencvaros

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti va juca in aceasta seara returul din sferturile Ligii Campionilor in deplasare la Budapesta impotriva lui Ferencvaros. in meciul tur de la Bucuresti, ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )