Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga Campionilor, play-off: Cinci posibile adversare pentru Steaua. Vezi cine sunt.

România Liberă România Liberă,
Liga Campionilor, play-off: Cinci posibile adversare pentru Steaua. Vezi cine sunt.

Steaua Bucuresti este deja cu un picior in grupele Ligii Campionilor, dupa ce s-a calificat in ultima faza a preliminariilor. Steaua a trecut in turul al treilea de Dinamo Tbilisi, scor 1-12-0), iar maine isi va afla adversara din play-off. In urma meciurilor de aseara posibila viitoare adversara a Stelei este si mai clar definita. Sunt cinci echipe care s-au calificat in play-off si care vor intra in urna echipelor care pornesc cu a doua sansa, de unde se va extrage si adversara campioanei . continuă pe România Liberă

Liga Campionilor: Lista cu cele cinci echipe de unde se va alege adversarul Stelei in play-off

Miercuri seara s-au jucat si ultimele meciuri din mansa secunda a celui de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor. in urma acestora, s-au aflat echipele calificate in play-off-ul competitiei, ultimul tur dinaintea grupelor.

Romania va avea patru echipe in urne pentru tragerile la sorti din Liga Campionilor si Liga ...

Cele patru reprezentante ale Romaniei in aceasta editie a cupelor europene s-au calificat toate in play-off-urile competitiilor, Steaua urmand sa fie cap de serie la tragerea la sorti a LC, in timp ce Astra, Pandurii si Petrolul vor fi, cel mai probabil, in cea de-a doua urna valorica a LE, informeaza Mediafax. Marti, Steaua s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce a eliminat pe Dinamo Tbilisi in turul trei preliminar, cu scorul general de 3-1. Steaua va fi extrasa de pe .

Liga Campionilor: Steaua a invins Dinamo Tbilisi, scor general 3-1, si s-a calificat in play-off

Steaua Bucuresti s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce a castigat, cu scorul general de 3-1, intalnirea cu echipa gruzina Dinamo Tbilisi. Marti, pe Arena Nationala, scorul a fost egal 1-1, d.

Champions League, rezultatele zilei - Echipele calificate in play-off

Zenit, Dinamo Zagreb, Viktoria Plzen, PSV si Celtic Glasgow au obtinut, miercuri, calificarea in play-off-ul Champions League. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete inregistrate in turul trei preliminar din Liga Campionilor.

UEFA elogiaza Steaua pentru calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor

Dupa calificarea Stelei in play-off-ul Ligii Campionilor, site-ul UEFA a laudat echipa lui Reghecampf pentru aceasta performanta, sustinand ca atentia ros-albastrilor se indreapta acum catre tragerea la sorti a meciurilor din play-off.

Celtic Glasgow s-a calificat cu emotii in play-off-ul Ligii Campionilor. Steaua, cap de serie la tragerea la sorti

Aflata la adapostul unui subred 1-0 obtinut in partida tur, campioana Scotiei, Celtic Glasgow, s-a calificat cu mari emotii in play-off-ul Ligii Campionilor. Alb-verzii au remizat, scor 0-0, in deplasare la.

Steaua s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor dupa ce a remizat cu Dinamo Tbilisi in returul de pe National Arena, scor 1-1. Ros-albastrii s-au calificat gratie victoriei din partida tur, scor.

UPDATE Steaua - Lista posibililor adversari din play-off-ul Champions League. Toate rezultatele din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

UPDATE Steaua a trecut de Dinamo Tbilisi in turul trei preliminar al Champions League 3-1 la general), iar acum asteapta numele adversarului din play-off-ul competitiei. Miercuri seara, Austria Viena si Legia Varsovia au obtinut calificarea in play-off in urma a doua rezultate nule. Tragerea la sorti din play-off-ul Champions League va avea loc vineri, de la ora 13:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro.

Liga Europa: Pandurii a invins Hapoel Tel-Aviv si s-a calificat in play-off

Pandurii Targu Jiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 2-1, formatia israeliana Hapoel Tel-Aviv, in mansa secunda a turului trei preliminar al.

Liga Europa: Astra Giurgiu a remizat cu AS Trencin si s-a calificat in play-off

Astra Giurgiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a terminat la egalitate, joi, pe Arena Nationala din Bucuresti, scor 2-2, cu formatia slovaca AS Trencin, in mansa secunda a turului trei.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )