Libnet.ro
UNICEF

09:00

Liga I: CS Turnu Severin - FC Otelul Galati, scor final 1-1

B1 B1,
Liga I: CS Turnu Severin - FC Otelul Galati, scor final 1-1

Formatia CS Turnu Severin a terminat la egalitate, sambata, scor 1-1, cu echipa Otelul Galati , intr-un meci din etapa a IX-a a Ligii I, anunta Mediafax. Golurile au fost marcate de Thomas 45+1 pentru. continuă pe B1

CS Turnu Severin - Otelul Galati, scor 1-1, in Liga I

Formatia Otelul Galati a terminat la egalitate, sambata, in deplasare, scor 1-1 1-1), cu echipa CS Turnu Severin, intr-un meci din etapa a IX-a a Ligii I, informeaza Mediafax. Golurile au.

Jandarmii asigura ordinea publica la meciul de fotbal CS Turnu Severin - FC Otelul Galati

Peste 80 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Mehedinti si 45 cadre militare de la Gruparea de Jandarmi Mobila ,,Fratii Buzesti Craiova vor actiona pentru asigurarea ordinii si sigurantei publice cu prilejul intalnirii dintre echipele CS Severin- FC Otelul Galati, ce se va disputa astazi pe stadionul municipal incepand cu ora 19.

Jandarmii au gasit un briceag asupra tanar care se afla in curtea liceului pedagogic din Drobeta Turnu Severin

In timp ce se aflau intr-o misiune de patrulare in Zona ,,Complex Licee din municipiul Drobeta Turnu Severin, un echipaj al Jandarmeriei Mehedinti a surprins ieri in curtea Liceului Pedagogic ,,Stefan Odobleja doi tineri ce nu pareau a fi elevi din liceul respectiv.

LIVE TEXT. Stuttgart - Steaua 2-2 SCOR FINAL. ...

Echipa Steaua Bucuresti a debutat, joi, cu o remiza in grupa E a Ligii Europa, SCOR FINAL 2-2 1-1), in deplasare, cu formatia germana VfB Stuttgart, dupa ce a condus cu 2-1 pana in finalul meciului. Golurile au fost marcate de Ibisevici 5, Niedermeier 85, respectiv Adrian Popa 6, Rusescu 80 din penalti. 1-0: Ibisevici reia cu o lovitura de cap din sase metri o minge centrata de pe partea stanga a lui Hajnal. 1-1: Adi Popa i-a pasat in adancime lui Nikolici, acesta a incercat sa-l .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )