Libnet.ro
UNICEF

21:45

Liga I: CS Universitatea Craiova - Rapid Bucuresti, scor 2-0

B1 B1,
Liga I: CS Universitatea Craiova - Rapid Bucuresti, scor 2-0

Echipa CS Universitatea Craiova a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 1-0), formatia Rapid Bucuresti, in ultimul meci al etapei a XV-a a Ligii I. Golurile invingatorilor au fost marcate de. continuă pe B1

Liga I: CS U Craiova invinge Rapidul, scor 2-0, in ultimul meci al etapei a XV-a

CS U Craiova a invins pe teren propriu echipa Rapid Bucuresti, prin golurile marcate de argentinianul Pablo Brandan in minutul 43 si de Taher Bawab in al treilea minut de prelungiri. Dupa o prima repriza echilibrata, oltenii au lovit mai intai bara, apoi au marcat inainte de pauza. In partea a doua a meciului tot jucatorii Craiovei au fost mai periculosi si, dupa inca o bara, au lovit decisiv in ultimul minut al meciului, cu o reusita superba a lui Bawab.

Cine este Adrian Andrici, finantatorul CS Universitatea Craiova care ar fi incasat peste 4 milioane de euro ilegal din retrocedari

Adrian Andrici este actionar majoritar din anul 2013 la clubul CS Universitatea Craiova, dar si unul dintre cei cei mai influenti investitori pe bursa.

Finantatorul Clubului CS Universitatea Craiova, implicat in dosarul procurorului sef DIICOT

Omul de afaceri Adrian Andrici apare in dosarul procurorului sef DIICOT. Membrii Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP au facilitate obtinerea unor avantaje patrimoniale si pentru finantatorul Clubului CS Universitatea Craiova.

CS U Craiova - Rapid 2-0: Dinu Vama aduce imagine, dar nu si puncte. De cand n-au mai castigat giulestenii in Liga I

Patronul Valerii Moraru il flutura pe Dinu Gheorghe in fata suporterilor ca pe o garantie a iesirii din criza. Din pacate, pe teren, acolo unde conteaza cu adevarat ce faci, Rapid nu da semne de revenire. Ba mai mult, a ajuns intr-o situatie catastrofala.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3334 seconds )