Libnet.ro
UNICEF

16:01

Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor

Online Sport Online Sport,
Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor

La doar cateva zile dupa ce dobora recordul de goluri in Primera Division, detronandu-l pe Telmo Zarra, argentinianul Lionel Messi scrie o noua pagina de istorie si in Liga Campionilor. continuă pe Online Sport

Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria Primerei Division

Lionel Messi a devenit, sambata, cel mai bun marcator din intreaga istorie a campionatului spaniol Primera Division dupa ce a reusit un hattrick in partida cu FC Sevilla.

VIDEO Barcelona - Sevilla 5-1/ Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria Primera Division

FC Barcelona a castigat categoric, scor 5-1, partida cu Sevilla, iar Lionel Messi a reusit sa inscrie de trei ori. Cu aceste goluri, argentinianul a devenit cel mai bun marcator din istoria Primera Division, depasindu-l pe Telmo Zarra. Messi a ajuns la cota 253 de goluri in prima liga de fotbal din Spania.

Messi, cel mai bun marcator al tuturor timpurilor

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a devenit sambata seara, la meciul cu FC Sevilla, scor 5-1, detinator unic al recordului de goluri marcate in campionatul Spaniei, cu 253 de reusite.

Messi, cel mai bun marcator al tuturor timpurilor din campionatul Spaniei

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a devenit sambata seara, la meciul cu FC Sevilla, scor 5-1, detinator unic al recordului de goluri marcate in campionatul Spaniei, cu 253 de reusite.

VIDEO Messi e unic. Argentinianul a devenit cel mai bun marcator din istoria campionatului spaniol

Seara magica pentru Leo Messi, care a mai doborat un record, de data aceasta unul impresionant. Argentinianul a reusit un hattrick cu FC Sevilla 5-1) si a depasit performanta istorica a lui Telmo Zarra, care data de la mijlocul anilor 50!.

O romanca a castigat cel mai dur ultramaraton din lume, desfasurat in Antarctica

O romanca a castigat cel mai dur ultramaraton din lume, cel din Antarctica, la minus 25 de grade Celsius. Adriana Istrate a devenit, astfel, prima romanca invingatoare intr-un ultramaraton, parcurgand o suta.

Rezervele de aur ale Ucrainei - la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Rezervele de aur ale Ucrainei au scazut, in octombrie, pana la cel mai redus nivel din ultimii sase ani, in conditiile in care Rusia a facut achizitii care i-au dus detinerile de profil la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii.

Fina lui Dorin Fodor, unul dintre militarii morti in tragedia aviatica de la Sibiu: Cel mai bun om de pe lumea asta. Pentru noi a fost mai ceva ca un parinte

Fina lui Dorin Fodor, unul dintre cei opt militari care au murit in accidentul aviatic din judetul Sibiu, de vineri, 21 noiembrie, spune ca oricine din comuna Taga judetul Cluj) e intrebat despre militar va spune doar lucruri frumoase. Dorin Fodor avea 43 de ani, era casatorit si a lasat in urma doi baieti. Cel mai mare este in clasa a VI-a, iar cel mic, in a II-a.

Anelka, cel mai bun fotbalist in campionatul Indiei

Nicolas Anelka este jucatorul cu cele mai bune note in Indian Super League. Anelka are 35 de ani si a semnat in luna septembrie cu Mumbai City FC.

VIDEO Jocurile foamei: Revolta 1: cel mai bun debut la box office in 2014

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1/ Jocurile Foamei: Revolta - Partea 1a avut incasari de peste 55 de milioane de dolari in box office-ul nord-american, vineri, cand a avut premiera in cinematografe. Expertii estimeaza ca al treilea film din franciza studiourilor Lionsgate va ajunge la incasari de 130 de milioane de dolari in weekendul acesta, si va marca, astfel, cel mai bun debut cinematografic al anului 2014.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2071 seconds )