Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Messi e unic. Argentinianul a devenit cel mai bun marcator din istoria campionatului spaniol

Adevărul Adevărul,
VIDEO Messi e unic. Argentinianul a devenit cel mai bun marcator din istoria campionatului spaniol

Seara magica pentru Leo Messi, care a mai doborat un record, de data aceasta unul impresionant. Argentinianul a reusit un hattrick cu FC Sevilla 5-1) si a depasit performanta istorica a lui Telmo Zarra, care data de la mijlocul anilor 50!. continuă pe Adevărul

Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria Primerei Division

Lionel Messi a devenit, sambata, cel mai bun marcator din intreaga istorie a campionatului spaniol Primera Division dupa ce a reusit un hattrick in partida cu FC Sevilla.

George Maior: SRI si SIE ar trebui sa coopereze, intr-o tara ca Romania o fuziune ar fi cel mai bun model

Directorul SRI George Maior a declarat, vineri, la Targul Gaudeamus, unde si-a lansat doua carti pe teme legate de intelligence, ca este de parere ca SRI si SIE trebuie sa coopereze mai mult, aratand ca, intr-o tara ca Romania, o unificare, o fuziune ar fi cel mai bun model, relateaza Agerpres.

EIU: Singapore - cel mai bun loc din lume pentru afaceri

Singapore este din nou cel mai bun loc din lume pentru a face afaceri, datorita economiei sale eficiente si deschise, arata un studiu realizat de Economist Intelligence Unit EIU), transmit site-ul hirunews. lk si BBC, conform Agerpres.

Financial Times, despre victoria lui Klaus Iohannis: Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta

Victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania ofera speranta unui viitor mai tolerant si ar putea contribui la o pozitie mai coerenta, mai unita a Uniunii Europene in fata Rusiei, comenteaza Financial Times miercuri, potrivit Mediafax. Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta, fiind incurajator pentru cele trei lucruri pe care le arata despre Europa centrala si de est: politica etnica problematica, lupta continua impotriva coruptiei si competitia intre alianta euro-atlantica si Rusia, scrie publicatia citata.

Maior: SRI si SIE ar trebui sa coopereze, intr-o tara ca Romania o fuziune ar fi cel mai bun model

Directorul SRI George Maior a declarat, vineri, la Targul Gaudeamus, unde si-a lansat doua carti pe teme legate de intelligence, ca este de parere ca SRI si SIE trebuie sa coopereze mai mult, aratand ca,.

Dupa cat timp consideram o persoana cel mai bun prieten

Un studiu efectuat pe 2. 000 de persoane privind impactul retelelor sociale online asupra relatiilor interpersonale din viata reala a ajuns la concluzia ca statutul de cel mai bun prieten este acordat cuiva dupa o relatie care trebuie sa indeplineasca conditii specifice.

Floria.ro: Brazii de Craciun crescuti in ghiveci fac din trimestrul IV al doilea cel mai bun din an ca vanzari, dupa trimestrul I

Vanzarile online de brazi de Craciun au crescut constant in ultimii trei ani, cu peste 40% de la an la an. Dintre brazii de Craciun vanduti online, un procent estimat la 75% sunt brazi naturali, in ghiveci. Comenzile pentru brazii de Craciun incep inca din luna noiembrie. in fiecare an cererea creste cu aprox. 40% fata de anul precedent, semn ca oamenii se orienteaza din ce in ce mai mult catre achizitia online de brazi, datorita serviciilor precum livrarea gratuita si preturilor foarte bune. in noiembrie fata de decembrie, preturile brazilor, indiferent de tipul lor, sunt cu aproximativ 30% mai mici. Brazii in ghiveci pot fi plantati afara dupa perioada sarbatorilor si, in cazul celor cu radacina, crescuti in ghiveci, au sanse aproape de 100% de prindere.

Financial Times: Victoria lui Klaus Iohannis s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta

Victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania ofera speranta unui viitor mai tolerant si ar putea contribui la o pozitie mai coerenta, mai unita a Uniunii Europene in fata Rusiei, arata Fi.

Revolutie pe Facebook! Klaus Iohannis a devenit cel mai iubit presedinte din Europa

Odata cu valul de simpatie si de sustinere din campania pentru cel de-al doilea tur de scrutin, Klaus Iohannis a devenit cel mai iubit presedinte european. In doar cateva saptamani, contul lui de Facebook a crescut de la cateva zeci de mii de like-uri la peste 1 milion.

George Maior: SRI si SIE ar trebui sa colaboreze mai mult. O fuziune, o unificare ar fi cel mai bun model

George Maior, directorul SRI, a declarat, vineri, la Targul Gaudeamus, unde si-a lansat doua carti pe teme legate de intelligence, ca SRI si SIE ar trebui sa coopereze mai mult pentru a avea un sistem de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )