Libnet.ro
UNICEF

10:15

Lionel Messi considera de neconceput criza imigrantilor

Antena3 Antena3,
Lionel Messi considera de neconceput criza imigrantilor

Celebrul fotbalist argentinian Lionel Messi considera de neconceput situatia ce impinge mii de refugiati sa emigreze spre Europa, relateaza Agerpres. Asemenea lucruri ar trebui sa fie de neconceput in plin. continuă pe Antena3

Lionel Messi, despre criza imigrantilor: Asemenea lucruri ar trebui sa fie de neconceput in plin secol 21

Fotbalistul argentinian Lionel Messi considera de neconceput situatia miilor de refugiati care inceara sa ajunga in tarile din vestul Europei, informeaza AFP. Asemenea lucruri ar trebui sa fie de.

Criza imigrantilor. Aproape 3.000 de oameni au fost salvati miercuri in Mediterana

Aproape 3. 000 de imigranti, printre care sute de femei si copii, au fost salvati miercuri in largul coastelor libiene, transmite AFP, citand paza de coasta italiana si organizatia Medici.

Putin, despre criza imigrantilor: Problemele, din cauza politicii eronate a partenerilor nostri americani in zona musulmana, pe care Europa o urmeaza orbeste. Am avertizat asupra acestui lucru inca de acum cativa ani

Vladimir Putin intervine in criza imigrantilor. Presedintele Rusiei a afirmat ca aceasta situatie de datoreaza politicii Statelor Unite in Orientul Mijlociu. Liderul de la Kremlin sustine ca i-a avertizat.

Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania poate sa spuna NU

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, joi seara ca Romania poate sa spuna nu in ceea ce priveste criza imigrantilor cu care se confrunta Uniunea Europeana in prezent.

Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania are toate sansele sa spuna nu de data asta, are dreptul sa spuna: anul acesta nu primesc pe nimeni, am problemele mele

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat joi seara, ca Romania poate sa spuna nu in ceea ce priveste criza imigrantilor cu care se confrunta Uniunea Europeana in prezent. Eu nu pot sa vad.

Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania are toate sansele sa spuna nu de data asta, are dreptul sa spuna: anul acesta nu primesc pe nimeni, am problemele mele (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat joi seara, ca Romania poate sa spuna nu in ceea ce priveste criza imigrantilor cu care se confrunta Uniunea Europeana in prezent. Eu nu pot sa vad.

Moscova, dispusa sa coopereze cu Europa in criza imigrantilor

Rusia este deschisa cooperarii cu Europa in criza imigrantilor, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova.

Presedintele Comisiei Europene anunta noi masuri UE in privind criza imigrantilor

Presedintele Comisiei Europene CE), Jean-Claude Juncker, va prezenta, saptamana viitoare, in declaratia sa anuala despre starea Uniunii, noi masuri pentru criza imigrantilor.

SONDAJ IRES. Ce cred romanii despre criza imigrantilor

Mai mult de jumatate dintre romani sunt de parere ca riscul este mic sau foarte mic ca Romania sa fie expusa unei invazii a imigrantilor din Orientul Mijlociu si Africa, in timp ce 70 % au multa si foarte multa incredere in capacitatea armatei de a gestiona o criza a imigrantilor, potrivit unui sondaj IRES.

Oprea si Aurescu, audiati in Parlament. Ce vor sa afle alesii despre criza imigrantilor

Marius Obreja, presedintele Comisiei de Aparare din Senat, a anuntat, miercuri, ca i-a invitat in Parlament pe Gabriel Oprea si Bogdan Aurescu, pentru a discuta cu senatori si deputati din sapte comisii parlamentare pe tema crizei imigrantilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )