Libnet.ro
UNICEF

21:30

Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania are toate sansele sa spuna nu de data asta, are dreptul sa spuna: anul acesta nu primesc pe nimeni, am problemele mele

B1 B1,
Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania are toate sansele sa spuna nu de data asta, are dreptul sa spuna: anul acesta nu primesc pe nimeni, am problemele mele

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat joi seara, ca Romania poate sa spuna nu in ceea ce priveste criza imigrantilor cu care se confrunta Uniunea Europeana in prezent. Eu nu pot sa vad. continuă pe B1

Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania are toate sansele sa spuna nu de data asta, are dreptul sa spuna: anul acesta nu primesc pe nimeni, am problemele mele (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat joi seara, ca Romania poate sa spuna nu in ceea ce priveste criza imigrantilor cu care se confrunta Uniunea Europeana in prezent. Eu nu pot sa vad.

Ce a spus Traian Basescu despre discutiile cu procurorii. De ce s-a renuntat la acuzatia de SANTAJ

Traian Basescu: Nu as comenta deciziile procurorilor, este o incadrare mult mai favorabila, este decizia procurorilor. Evident, ca voi avea un punct de vedere. Mie mi s-a strigat La puscarie pe stadioane si nimeni nu a mai patit nimic.

Traian Basescu, despre cazul romanului rapit in Burkina Faso: Probabil ca eu as fi actionat mai energic

Traian Basescu a declarat marti seara, facand referire la cazul romanului rapit in Burkina Faso, ca daca ar fi fost in functia de presedinte, ar fi actionat mai energic. Cred ca unii au inceput sa.

Traian Basescu, despre cazul romanului rapit in Burkina Faso: Probabil ca eu as fi actionat mai energic (VIDEO)

Traian Basescu a declarat marti seara, facand referire la cazul romanului rapit in Burkina Faso, ca daca ar fi fost in functia de presedinte, ar fi actionat mai energic. Cred ca unii au inceput sa.

SONDAJ IRES. Ce cred romanii despre criza imigrantilor

Mai mult de jumatate dintre romani sunt de parere ca riscul este mic sau foarte mic ca Romania sa fie expusa unei invazii a imigrantilor din Orientul Mijlociu si Africa, in timp ce 70 % au multa si foarte multa incredere in capacitatea armatei de a gestiona o criza a imigrantilor, potrivit unui sondaj IRES.

Mircea Badea, despre criza imigrantilor: Parerea mea ar fi sa stam pe tusa la treaba asta cu refugiatii

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, este de parere ca Romania ar trebui sa fie exclusa din problema refugiatilor. Parerea mea ar fi sa stam pe tusa la treaba asta cu refugiatii. Suntem.

Oprea si Aurescu, audiati in Parlament. Ce vor sa afle alesii despre criza imigrantilor

Marius Obreja, presedintele Comisiei de Aparare din Senat, a anuntat, miercuri, ca i-a invitat in Parlament pe Gabriel Oprea si Bogdan Aurescu, pentru a discuta cu senatori si deputati din sapte comisii parlamentare pe tema crizei imigrantilor.

Viktor Orban, despre criza imigrantilor: E mai mult o problema a Germaniei, decat a UE (...) Europa trebuie sa inteleaga ca cei care sunt invadati, nu mai pot primi pe nimeni. Si acum e o invazie

Premierul ungar, Viktor Orban, a aparat modul in care guvernul sau s-a ocupat de valul fara precedent de imigranti. Acesta a precizat ca majoritatea imigrantilor vor in Germania si ca este mai mult o.

Ministrii de Interne din UE, convocati la 14 septembrie pentru a discuta despre criza imigrantilor

Ministrii de Interne din Uniunea Europeana au fost convocati la o reuniune de urgenta la 14 septembrie, pentru a ameliora raspunsul blocului comunitar la criza imigratiei, a anuntat duminica seara presedintia semestriala a UE, citata de DPA.

Parlamentar din cardul partidului ungar FIDESZ, despre criza imigrantilor: Ne-am dori ca nepotii nostri sa creasca intr-un califat european unit? Raspunsul meu este nu

Antal Rogan, liderul grupului parlamentar al FIDESZ, partidul aflat la guvernare in Ungaria a declarat marti ca a devenit clar ca politica Uniunii Europene privind migratia a esuat, iar acum oamenii ar trebui sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )