Libnet.ro
UNICEF

01:06

Lira sterlina, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni si jumatate

România Liberă România Liberă,
Lira sterlina, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7354 leieuro, in cr. continuă pe România Liberă

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 SEPTEMBRIE SIF Moldova - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF Moldova SIF2) au avansat cu 4,45%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET-FI si BET-XT, care au inregistrat aprecieri, in perioada analizata, spre deosebire de referinta pietei, indicele BET.

Numarul de migranti in insulele elene, cel mai ridicat dupa 2016

Peste 26. 000 de migranti se afla in insulele grecesti din Marea Egee, cel mai mare numar dupa acordu.

Preturile petrolului, la cel mai inalt nivel dupa 1991. Atacul din Arabia Saudita a oprit 5% din productia globala de titei crud

Un atac asupra Arabiei Saudite, care a oprit 5% din productia globala de petrol, a cauzat cea mai mare crestere de pret inregistrata de titei din 1991 si pana acum. Oficialii americani au invinovatit.

Decizie-soc luata de procurorul general, dupa cazul Caracal: Se afla in desfasurare cel mai amplu control din istorie. Toate parchetele din tara sunt implicate

Procurorul General al Romaniei a facut noi declaratii la sediul CSM. Bogdan Licu a declarat, marti, ca in Ministerul Public se desfasoara cel mai amplu control din istoria institutiei. in cadrul.

Mihai Gadea, interviu de miliarde cu Anastasia Soare, cel mai bogat roman din lume

America are o regina si este romanca. A construit un imperiu al frumusetii si a devenit un nume printre miliardarii lumii. Da! Este Anastasia Soare si, da, vine la Sinteza zilei. Din Statele Unite ale.

Sunt verificate dosarele de lipsire de libertate la toate parchetele din tara. Procurorul general: Este cel mai amplu control din istoria Parchetului General

Parchetul General face verificari la toate parchetele din tara privind dosarele care vizeaza disparitia unor persoane si infractiunea de lipsire de libertate inregistrate in ultimii 10 ani, fiind cel mai amplu control din istoria Ministerului Public, a declarat marti procurorul general interimar Bogdan Licu.

Vulpoiul de la Moscova a adulmecat momentul: vrea sa fure americanilor cel mai mare aliat din Orient

Vladimir Putin a propus Arabiei Saudite sa cumpere un sistem rus de rachete antiaeriene pentru a-si .

FOTO Tomas Berdych, mesaj de pe Transfagarasan: Ai avut dreptate, Jeremy Clarkson, este cel mai frumos drum din lume

Tenismenul ceh Tomas Berdych a vizitat Romania si a mers pe Transfagarasan, de unde a postat o imagine pe contul sau de Instagram. Fost numar patru mondial, Berdych s-a aratat impresionat de ceea ce a vazut.

Doliu in presa! A murit Florin Silviu Ursulescu, cel mai important cronicar de muzica rock si folk din Romania

Este doliu in presa!Florin Silviu Ursulescu, cel mai important cronicar de muzica rock si folk din Romania si fratele lui Octavian Ursulescu, s-a stins din viata la varsta de 73 de ani. Florin-Silviu.

Doi tineri s-au casatorit pe cel mai inalt varf din Romania. Imagini spectaculoase de la eveniment

Lucian Mira si Georgiana Martoiu, doi tineri din comuna argeseana Corbi, si-au unit destinele sambata, pe varful Moldoveanu 2. 544 de metri), cel mai inalt munte din Romania. Au urcat pana in varf peste 50 de persoane, inclusiv primarul Virgil Baciu, care a oficiat casatoria.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )