Libnet.ro
UNICEF

18:00

Lista persoanelor care se pot pensiona mai devreme deoarece au locuit in zone cu poluare a fost extinsa

Adevărul Adevărul,
Lista persoanelor care se pot pensiona mai devreme deoarece au locuit in zone cu poluare a fost extinsa

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea care prevede extinderea categoriilor de persoane ce beneficiaza de reducerea cu doi ani a varstei standard de pensionare pentru ca au locuit cel putin 30 de ani in zone cu poluare remanenta, fiind introduse inca 27 de localitati, printre care Bacau, Onesti, Navodari, Baraolt, Targoviste si Titu, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. Cine poate iesi acum mai devreme si ce trebuie sa faca

Vesti bune, legea a fost promulgata. Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. Iata cine poate iesi acum mai devreme si ce trebuie sa faca pentru asta! Cine poate iesi mai devreme la pensie Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni, 7 decembrie, legea care schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. Mai exact, au .

OMS: Este posibila o reinfectare cu COVID-19 a persoanelor care au contractat deja acest virus

Oficiali ai Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) au avertizat, vineri, ca date recente sugereaza ca in cazuri rare este posibila o reinfectare cu noul coronavirus a persoanelor care au contractat deja acest virus, in conditiile in care reactia anticorpilor dobanditi se atenueaza.

Metroul care nu a mai plecat de la Dristor. Ce au descoperit calatorii in cabina mecanicului

Poveste incredibila la metrou! Deoarece trenul nu a mai plecat din statie, calatorii au hotarat sa vada ce se intampla in cabina. Ce au gasit in cabina trenului este uimitor. Metrorex a declansat o ancheta. Ce au descoperit calatorii in cabina metroului care nu a mai plecat din Dristor Cativa dintre pasageri au mers in .

Noi reguli pentru carantina in cazul persoanelor care intra in contact cu pacienti cu COVID sau care vin din zone cu risc epidemiologic ridicat

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a stabilit vineri sa fie exceptate de la masura carantinarii persoanele care au avut contact cu un pacient cu COVID-19 daca se dovedeste prin documente medicale ca acestea au avut cel putin un test pozitiv in ultimele 90 de zile anterioare producerii contactului si au trecut cel putin 14 zile de la data primului test pozitiv si pana la data contactului.

Vaccinarea anti-COVID se va realiza in trei etape. Valeriu Gheorghita: Ne intereseaza protejarea celor mai vulnerabile categorii de persoane, care pot sa dezvolte forme severe

Vineri, la prezentarea strategiei si a campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania, medicul Valeriu Gheorghita a anuntat ca procesul se va demara in trei etape, prima categorie de populatie care va fi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )