Libnet.ro
UNICEF

19:45

Lista rusinii: cele mai proaste aeroporturi din Europa in 2014

Adevărul Adevărul,
Lista rusinii: cele mai proaste aeroporturi din Europa in 2014

Unele dintre cele mai importante destinatii turistice din lume au parte de aeroporturi unde conditiile lasa de dorit, iar calatorii taxeaza aceasta lipsa de interes a companiilor prin includerea respectivelor aerodromuri intr-un clasament anual al rusinii realizat de sleepinginairports. net. continuă pe Adevărul

Cel mai puternic laser din Europa a fost inaugurat la Magurele. Costoiu: Este unic in Europa prin gama echipamentelor si nivelul tehnologic de ultima ora

Cel mai puternic laser din Europa si al doilea laser din lume, de un petawat, a fost inaugurat marti la Institutului National de Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei de la Magurele, informeaza Agerpres. Avem.

Evadare in cea mai insorita tara din Europa, cu care vei intra pentru totdeauna intr-o relatie de calatorie

Dependenti de calatorii? Mihai Neicu, proprietarul companiei de paza si securitate Nei Holding, va recomanda o vacanta in cea mai insorita destinatie din lume. Vorbim despre Spania, unde soarele straluceste pe cer 300 de zile pe an si care va poate.

Presa internationala despre victoria Simonei Halep: Serena Williams, umilita de Halep. Una din cele mai grele infrangeri din cariera

Presa internationala a comentat pe larg victoria Simonei Halep in fata Serenei Williams 6-0, 6-2), de la Turneul Campioanelor. Serena a fost umilita, suferind una din cele mai grele infrangeri din cariera, se precieaza in legatura cu meciul disputat miercuri la Singapore.

Deloitte: Romania ocupa locul al treilea in regiune in randul tarilor cu cele mai dinamice companii din ITC

Romania ocupa pozitia a treia in clasamentul Deloitte CE Technology Fast 50 2014, cu sase companii in competitia celor mai dinamice companii din domeniul tehnologic, pe baza cresterii veniturilor obtinute in perioada 2009 2013, fiind surclasata.

Piata auto la 9 luni: Romania, printre cele mai mari cresteri din UE

Piata auto din UE a crescut pentru a treisprezecea luna consecutiv, in septembrie. Romania ocupa un loc fruntas, cu o crestere de 25,5% in primele 9 luni ale anului, fata de perioada similara a anului trecut.

Cinci morti in inundatii. Sunt cele mai abundente precipitatii din ultimii 40 de ani, din Tenerife

Romania se va confrunta cu un val de frig, in vreme ce vestul Europei se lupta cu inundatiile. Cinci persoane au murit din cauza puhoaielor care au facut ravagii in Tenerife. Zona a fost distrusa in urma unor.

Te-ai gandit cum ar fi sa te muti in fiecare an in alta tara? 10 cele mai ieftine locuri din lume pentru astfel de idei

Te-ai gandit sa te muti in fiecare an in alta tara? Acest lucru presupune ca in locul unei vacante de 10 zile, sa optezi pentru un loc total necunoscut si sa te stabilesti acolo pentru 6 luni sau chiar pentru un an. Unii oameni aleg stilul acesta de.

FOTO: Care au fost, cum aratau si ce caracteristici tehnice aveau cele mai bune TANCURI din istorie

In secolul XX, tancurile au devenit esentiale in razboiul modern si au fost folosite, pentru prima data, de catre armata britanica pe data de 15 septembrie 1916 la Flers-Courcelette, in timpul Bataliei de pe Somme, ca o modalitate eficienta de a patrunde prin reteaua de transee inamice.

Cel mai puternic laser din Europa, lansat oficial pe platforma de la Magurele

Centrul Integrat de Tehnologii Avansate cu Laseri CETAL) a fost inaugurat marti, in prezenta premierului Victor Ponta si a ministrului Apararii, Mircea Dusa. Acesta este primul laser de mare putere din Romania, cel mai puternic laser din Europa si al doilea din lume.

FOTO Cele mai ciudate competitii din lume

Cei care au talente inutile pot gasi, daca-si dau silinita, oameni asemeni lor si se pot angaja in competitii care mai de care mai ciudate si amuzante. Asa aflam ca exista concursuri de skandenberg cu degetele de la picioare sau campionate de sex in aer.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )