Libnet.ro
UNICEF

15:01

Lista spitalelor cu probleme in privinta dezinfectantilor, facuta publica de Ministerul Sanatatii. 50 de unitati medicale, dintre care 9 din Bucuresti, apar ca fiind neconforme

B1 B1,
Lista spitalelor cu probleme in privinta dezinfectantilor, facuta publica de Ministerul Sanatatii. 50 de unitati medicale, dintre care 9 din Bucuresti, apar ca fiind neconforme

Ministerul Sanatatii a facut publica lista cu spitalele care au avut dezinfectanti care au iesit cu probleme la testele facute de Ministerul Sanatatii prin intermediul Directiilor de Sanatate Publica. continuă pe B1

Lista spitalelor cu probleme in privinta dezinfectantilor, tinuta la secret de Parchet. La doua spitale din Galati bacteriile au supravietuit si dupa aplicarea produselor Hexi Pharma (VIDEO)

Spitalul de Copii Sf. Ioan din Galati si inca un spital din acelasi judet sunt doua dintre unitatile medicale unde s-au gasit probleme in privinta dezinfectantilor. in aceste.

Scandalul dezinfectantilor: Cetatenii cer Ministerului Sanatatii lista spitalelor cu probleme

Aproximativ 400 de persoane au solicitat Ministerului Sanatatii, pana la ora 12. 00, lista spitalelor la care au fost descoperite probleme in ceea ce priveste solutiile dezinfectante, a precizat jurnalistul Catalin Tolontan.

Lista spitalelor cu probleme. Probe neconforme la 50 de unitati printre care Floreasca, Parhon, Pantelimon si alte 6 spitale din Capitala, 2 spitale de copii din tara si Maternitatea Cuza Voda din Iasi

Articol actualizat Ministerul Sanatatii a publicat vineri dupa-amiaza, in urma presiunilor publice, lista spitalelor unde au fost gasite probe neconforme in urma controalelor facute de Directiile de Sanatate Publica din tara. Probele neconforme identificate vin de la 50 de spitale, dintre care 9 din Capitala, precum Institutul National de Endocrinologie Parhon, Spitalul de Urgenta Pantelimon, Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Spitalul Universitar de Urgenta. Pe lista se mai gasesc unitati sanitare importante din tara, precum Spitalul Clinic de Copii Brasov, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Ioan Galati, Institutul Inimii Nicole Stancioiu Cluj si Maternitatea Cuza Voda din Iasi. Vezi in articol lista spitalelor cu probleme.

Reactia lui Tolontan, dupa publicarea listei unitatilor medicale cu probleme in privinta dezinfectantilor: Sunt spitale extrem de importante, unde au ajuns o serie de victime de la Colectiv (VIDEO)

Jurnalistul Catalin Tolontan a reactionat in contextul publicarii listei de spitale unde exista dezinfectanti care au iesit cu probleme la testele facute de Ministerul Sanatatii prin intermediul.

REVISTA BLOGURILOR. Scandalul dezinfectantilor: De ce nu publica MS lista spitalelor cu probleme

Bloggerii scriu, vineri, despre scandalul dezinfectantilor Hexi Pharma, dar si despre trimiterea in judecata a lui Cristian Popescu Piedone, in dosarul Colectiv.

Avertizarea lui Traian Basescu, dupa publicarea listei celor 50 de spitale cu probe neconforme in privinta dezinfectantilor: Domnilor Iohannis si Ciolos, este COD ROSU in sanatate (FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, trage un semnal de alarma dupa publicarea listei de 50 de spitale din care au fost prelevate probe neconforme in privinta dezinfectantilor, totul pe.

Scandalul dezinfectantilor diluati. Lista spitalelor din judetul Calarasi unde siguranta pacientului este pusa in pericol

Dezastru in sanatate! in toate spitalele din judetul Calarasi au descoperite probe neconforme, ceea ce face ca siguranta pacientului sa fie pusa in pericol. Ministerul Sanatatii a publicat, vineri, 6 mai, cu aprobarea Parchetului General, lista unitatilor sanitare din toata tara in care s-au gasit nereguli, ca urmare a folosirii dezinfectantilor diluati.

Lista spitalelor unde au fost descoperite probe neconforme de dezinfectanti HexiPharma. Floreasca, Parhon si Universitar printre ele

Ministerul Sanatatii a facut publica lista unitatilor sanitare in cadrul carora au fost depistate probe neconforme in urma controalelor realizate de Directiile judetene de Sanatate Publica DSP). in unitatile sanitare in care s-au inregistrat neconformitati, au fost luate toate masurile administrative pentru evitarea oricarui risc la adresa pacientilor, respectiv suspendarea produselor dezinfectante in cauza, arata oficialii ministerului.

Lista spitalelor in care au fost descoperite nereguli. Noua spitale din Bucuresti, pe lista neagra

Ministerul Sanatatii a facut publica lista unitatilor spitalicesti in care au fost descoperite probe neconforme, in urma scandalului privind dezinfectantii diluati. Este vorba despre nu mai.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )