Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista strazilor care se vor inchide cu ocazia meciului CFR Cluj-Manchester United

Adevărul Adevărul,
Lista strazilor care se vor inchide cu ocazia meciului CFR Cluj-Manchester United

Circulatia rutiera va fi inchisa, marti, incepand cu ora 17. 30, cu exceptia riveranilor, pe strazile adiacente stadionului Dr. Constantin Radulescu pentru partida dintre CFR Cluj si Manchester United. Nu mai putin de 13 strazi vor fi inchise, potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj. continuă pe Adevărul

Ivanisvili, calul troian al Rusiei. Legislative cruciale care vor decide soarta Georgiei.

Coalitia de opozitie Visul Georgian a aparut in timpul campaniei electorale, fara ideologie sau program concret. Liderul ei, oligarhul Bidzina Ivanisvili, un personaj misterios, s-a angajat ca va recunoaste rezultatele scrutinului de la 1 octombrie daca cei 1. 500 de observatori internationali nu vor constata fraude grave. Ivanisvili, omul cel mai bogat din Georgia, clasat pe locul 153 in lista Forbes, doreste insa sa castige alegerile si cere o normalizare a relatiilor cu Rusia, ceea ce pare .

BNR a stabilit CURSUL LEU/EURO la care vor fi calculate ACCIZELE pentru anul viitor.

Moneda nationala s-a apreciat in prima parte a sesiunii, sustinuta de interventiile indirecte ale BNR, potrivit dealerilor, astfel ca rata de referinta a scazut cu 1,53 bani, la 4,5178 lei/euro, potrivit Mediafax. Dealerii considera ca interventiile bancii centrale vor continua luni, intrucat cursul leu/euro pe care il va anunta Banca Centrala Europeana va fi utilizat pentru calculul accizele pentru anul viitor. Cursul publicat vineri de BNR a fost de 4,5331 lei/euro si a atins cel mai .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )