Libnet.ro
UNICEF

17:15

Little Mix lanseaza noul single DNA |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
Little Mix lanseaza noul single DNA |AUDIO

Dupa ce si-au facut debutul cu Wings, piesa ce s-a bucurat de succes in UK, fetele de la Little Mix lanseaza un nou single. Este vorba despre piesa DNA, ce da si numele primului lor album, ce va fi lansat anul acesta pe data de 19 noiembrie. Trupa Little Mix formata din Jesy Nelson, Perrie [. continuă pe Devorator Monden

Deepcentral lanseaza maine noul single O stea (teaser) |AUDIO

Baietii de la Deepcentral tocmai au anuntat lansarea unui nou single, de data aceasta in limba romana! Este vorba despre piesa O stea, o balada lenta de dragoste, total diferita de ce au lansat pana in prezent. Noul single va fi lansat maine, insa pana atunci Doru si George ne-au pus la dispozitie un teaser [.

Bob Taylor a lansat o versiune noua pentru noul single Noni Agapi Mou |AUDIO

Dupa succesul international inregistrat cu piesele Deja Vu feat. INNA), Damelo, Persia si Shake it up, BOB Taylor revine in peisajul muzical cu un hit fresh. Este vorba despre un remake facut dupa Agapi Mou, piesa lui Noni, relizata de tanarul artist impreuna cu Bob Taylor, Shatyr si Criss Yann in studio-urile Sindrum Media. Mi-a [.

Eli lanseaza noul imn BC TIMBA Baschet in ritm de hip-hop |AUDIO

In 10 septembrie a avut loc prezentarea oficiala a echipei BC Timba Timisoara, promovata in Divizia A. Cu ocazia evenimentului, invitat in teren a fost cunoscutul artist Eli care a sustinut un mini concert pentru cei peste 1000 de fani BC Timba prezenti la eveniment. Surpriza cea mare a venit la sfarsitul concertului cand [.

Underwater, cel mai nou single MIKA |AUDIO

Underwater este cel mai nou single semnat de cantaretul britanic MIKA, extras de pe albumul The Origin of Love, ce a fost lansat pe 17 septembrie in toata lumea, insa in UK albumul va ajunge abia pe data de 8 octombrie. Piesa Underwatereste scrisa de Mika in colaborare cu Nick Littlemore, Paul Steel si este [.

AUDIO Dupa 33 de ani este Cupa la tigani

Nemultumiti de scandarile fanilor Stelei, sefii Rapidului solicita victoria la masa verde in derby, cuvantul tigan fiind cel care i-a suparat. in urma cu cativa ani, mai exact in 1998, rapidistii erau mandri cu aceasta denumire, iar la petrecerea organizata dupa castigarea Cupei Romaniei hitul serii a fost Dupa 33 de ani este Cupa la tigani, cantat de Mihai Namol impreuna cu jucatorii si cei din staff-ul Rapidului.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )