Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lituania acuza UE ca evita sa se implice in criza din Belarus, ceea ce favorizeaza Rusia

România Liberă România Liberă,
Lituania acuza UE ca evita sa se implice in criza din Belarus, ceea ce favorizeaza Rusia

Ministrul de Externe al Lituaniei, Linas Linkevicius, critica lipsa de implicare a Uniunii Europene . continuă pe România Liberă

Lidera opozitiei din Belarus cere interventia ONU

Svetlana Tihanovskaia, lidera opozitiei din Belarus, a lansat un apel catre ONU sa trimita o misiune.

Hackerii au spart site-ul ministerului de interne din Belarus si au pus poza lui Lukasenko pe lista urmaritilor international (FOTO)

Pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne din Belarus a aparut, joi, informatia ca presedintele Aleksandr Lukasenko si ministrul de interne Iuri Karaev sunt dati in urmarire internationala pentru crime de.

Site-ul ministerului de interne din Belarus, spart de hackeri. Poza lui Lukasenko, pusa pe lista cu cei in urmarire internationala

Pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne din Belarus a aparut, joi, informatia ca presedintele Aleksandr Lukasenko si ministrul de interne Iuri Karaev sunt dati in urmarire internationala pentru crime de razboi, modificarea aparand dupa ce site-ul a fost spart de hackeri necunoscuti.

Csaba Balint, BNR: Cum se compara criza din 2020 cu cea din 2008?

Al doilea trimestru al anului 2020 a fost o perioada plina de provocari pentru economia romaneasca, caracterizata de scaderi profunde nemaiintalnite in ultimii 25 de ani de cand datele trimestriale aferente PIB sunt disponibile). intr-o masura mai mare sau mai mica, pandemia a afectat toate ramurile economiei, scrie Csaba Balint, membru al Consiliului de Administratie al BNR pe blogul bancii centrale. insa, spre deosebire de criza din 2008, spune el, datele publicate cu frecventa lunara evidentiaza faptul ca recuperarea a inceput mai devreme, inca din luna mai. Iar in luna iunie ritmul revenirii a devenit deosebit de puternic, deschizand calea catre o crestere robusta in trimestrul al treilea. Ulterior, ritmul revenirii este preconizat sa se incetineasca semnificativ.

Studentii din Belarus, arestati abuziv in universitati, de catre agenti sub acoperire. Protestele care macina tara continua (VIDEO)

Mii de studenti au participat la proteste in Belarus pe 1 septembrie, prima zi a anului universitar, ca parte a unui val de opozitie fata de disputata victorie electorala din 9 august a lui Lukasenko, despre care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )