Libnet.ro
UNICEF

12:00

LIVE Calificarile Marelui Premiu al Chinei (10:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Calificarile Marelui Premiu al Chinei (10:00)

Dupa o prima zi data peste cap de conditiile meteo dificile, Marele Premiu al Chinei programeaza, sambata, de la ora 10:00, sesiunea de calificari in urma caruia vom cunoaste configuratia grilei de start pentru cursa de duminica, a doua a sezonului 2017. continuă pe Online Sport

LIVE Calificarile Marelui Premiu al Chinei. A cazut recordul lui Schumacher la Shanghai!

Dupa o prima zi data peste cap de conditiile meteo dificile, Marele Premiu al Chinei programeaza, sambata, de la ora 10:00, sesiunea de calificari in urma caruia vom cunoaste configuratia grilei de start pentru cursa de duminica, a doua a sezonului 2017.

Asa am trait Calificarile Marelui Premiu al Chinei. A cazut recordul lui Schumacher la Shanghai!

Dupa o prima zi data peste cap de conditiile meteo dificile, Marele Premiu al Chinei a programat, sambata, de la ora 10:00, sesiunea de calificari in urma caruia am cunoscut configuratia grilei de start pentru cursa de duminica, a doua a sezonului 2017.

Statistici interesante inaintea Marelui Premiu al Chinei

Formula 1 revine in actualitate la finalul acestei saptamani cu Marele Premiu al Chinei a doua cursa a sezonului 2017, o intrecere ajunsa la editia cu numarul 14. Calificarile sambata) si cursa duminica) vor fi live text pe onlinesport. ro .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )