Libnet.ro
UNICEF

17:30

LIVE Conferinta de presa Dumitru Dragomir despre scandalul RCS/RDS - Antena 1

Online Sport Online Sport,
LIVE Conferinta de presa Dumitru Dragomir despre scandalul RCS/RDS - Antena 1

Dumitru Dragomir sustine de la ora 11:00 o conferinta de presa legata de implicarea sa in scandalul RDS/RCS - Antena 1. continuă pe Online Sport

LIVE Conferinta de presa Dumitru Dragomir: Va dau tot de la mine in afara de ce imi da mie galeria

Dumitru Dragomir sustine de la ora 11:00 o conferinta de presa legata de implicarea sa in scandalul RDS/RCS - Antena 1.

Dumitru Dragomir s-a enervat la conferinta de presa: Va dau tot de la mine in afara de ce imi da mie galeria

Dumitru Dragomir a sustinut marti o conferinta de presa legata de implicarea sa in scandalul RDS/RCS - Antena 1. El a vrut sa dea afara un jurnalist din cauza unei intrebari incomode, si-a chemat in sala avocatul, a vorbit despre cazul Stelei in Dosarul Valiza, dar si despre noua conducere de la Dinamo.

Contractul dintre Dumitru Dragomir si RCS and RDS, cercetat de DNA

Procurorii DNA au demarat procedurile de verificare a contractului prin care firma Bodu SRL, detinuta de Dumitru Dragomir, a primit 3. 000 euro de la RCS and RDS.

DNA verifica contractul incheiat intre RCS-RDS si firma lui Dumitru Dragomir

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie verifica modul in care a fost incheiat contractul dintre compania RCS-RDS si firma lui Dumitru Dragomir, Bodu SRL. in urma incheierii acestui contract, seful Ligii.

LIVE Conferinta de presa Bogdan Lobont (10:30)

Bogdan Lobont, noul capitan al echipei nationale a Romaniei, sustine luni dimineata o conferinta de presa. Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT conferinta incepand cu ora 10:30.

Dumitru Dragomir: Steaua nu risca nimic in cazul condamnarii lui Gigi Becali in dosarul Valiza

Seful Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Dumitru Dragomir, a spus, marti, ca Steaua nu risca nimic in cazul in care Gigi Becali va fi condamnat in dosarul Valiza, potrivit Mediafax. Din punct de vedere al.

Dumitru Dragomir garanteaza ca Steaua nu va retrograda, chiar daca Gigi Becali va fi condamnat in Dosarul Valiza

Mult controversatul Dosar Valiza in care Gigi Becali a fost judecat si urmeaza sa-si afle sentinta, a starnit multe controverse in ultimul timp. Potrivit specialistilor, daca patronul Stelei va fi condamnat la inchisoare, Steaua ar putea fi retrogradata. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, anuleaza aceasta ipoteza care nu le da pace fanilor stelisti.

Dumitru Dragomir, scrisoare catre trustul Intact: Nu voi raspunde unui santaj mediatic

Nu voi raspunde niciodata unui santaj mediatic, acesta a fost raspunsul lui Dumitru Dragomir, dupa ce primit mai multe intrebari de la Antena Group dar si de la Garda Financiara vizavi de contractul pe.

DNA ancheteaza dosarul RCSRDS- Dumitru Dragomir

DNA ancheteaza contractul incheiat intre RCSRDS si o firma privata a lui Mitica Dragomir. Ar fi vorba de un contract de 1,7 milioane de euro care viza renovarea unei sali de ceremonii, scrie Realitatea TV .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )