Libnet.ro
UNICEF

08:17

LIVE Finala Cupa Romaniei: Dinamo-CFR Cluj 2-2

Online Sport Online Sport,
LIVE Finala Cupa Romaniei: Dinamo-CFR Cluj 2-2

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 21:30 finala din Cupa Romaniei care le opune pe Dinamo si CFR Cluj. continuă pe Online Sport

LIVE Finala Cupa Romaniei: Dinamo-CFR Cluj 2-1

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 21:30 finala din Cupa Romaniei care le opune pe Dinamo si CFR Cluj.

LIVE Finala Cupa Romaniei: Dinamo-CFR Cluj 0-0

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 21:30 finala din Cupa Romaniei care le opune pe Dinamo si CFR Cluj.

LIVE Finala Cupa Romaniei: Dinamo-CFR Cluj (21:30)

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 21:30 finala din Cupa Romaniei care le opune pe Dinamo si CFR Cluj.

MINUT cu MINUT Finala Cupa Romaniei: Dinamo-CFR Cluj 2-2 (4-5 pen.)

Am transmis live text pe onlinesport. ro de la ora 21:30 finala din Cupa Romaniei care le-a opus pe Dinamo si CFR Cluj.

CFR Cluj a castigat Cupa Romaniei dupa o victorie dramatica la penalty-uri contra lui Dinamo

CFR Cluj este noua detinatoare a Cupei Romaniei dupa ce a invis la penaltyuri Dinamo, scor 7-6. Dupa cele 90 de minute regulamentare scorul a fost 2-2. Dinamo a inceput mai bine partida si a controlat prima repriza, intrand la pauza cu un avantaj de doua goluri. La reluare, CFR a redus repede din diferenta si a reusit egalarea in ultimul minut de joc. La loviturile de departajare, singurara ratare a facut diferenta. Penaltyul executat de Dorin Rotariu a fost aparat de Marc.

Cupa Romaniei: Avancronica finalei Dinamo-CFR Cluj (LIVE, 21:30)

Pentru Dinamo si CFR Cluj meciul de marti are o miza uriasa prin prisma trofeului pus in joc, unul ravnit de ambele echipe implicate. Meciul va fi live text pe onlinesport. ro .

Conceicao: CFR Cluj, pregatita sa castige Cupa Romaniei

Antonio Conceicao, antrenorul echipei CFR Cluj, considera ca echipa sa este pregatita din toate punctele de vedere sa castige meciul cu Dinamoa din finala Cupei Romaniei LIVE pe onlinesport. ro marti seara de la 21:30).

Dinamo-CFR Cluj. Bataie in toata regula pe teren in finala Cupei Romaniei

In minutul 67 al finalei Cupei Romaniei, la o faza de atac a dinamovistilor, mijlocasul Romario Kortzog l-a lovit fara minge, cu pumnul in fata pe Tiago Lopes, de la CFR Cluj, scrie.

LIVETEXT Dinamo - CFR Cluj 2-2, in finala Cupei Romaniei.Gnohere, Bicfalvi, respectiv Ruiz si Lopez sunt marcatorii

CFR Cluj a egalat in finala Cupei Romaniei, dupa ce Cristian Lopez si Juan Carlos Ruiz au inscris in repriza secunda. Pentru Dinamo au inscris Gnohere si Bicfalvi, in primul mitan.

Ce a aparut pe cer, cu putin timp inainte de inceperea meciului Dinamo-CFR Cluj. Suporterii s-au gandit la Ekeng

Dinamovistii au fost intampinati, marti seara, pe Arena Nationala, de un curcubeu de toata frumusetea. Mii de suporteri sunt asteptati la Finala Cupei Romaniei, editia 2015-2016, Dinamo -.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )