Libnet.ro
UNICEF

07:00

LIVE Formula 1, Marele Premiu al Indiei (11:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Formula 1, Marele Premiu al Indiei (11:30)

Onlinesport. ro transmite live text de la ora 11:30 Marele Premiu de Formula 1 al Indiei, cursa in cadrul careia din pole position va porni germanul Sebastian Vettel. Echipierul de la Red Bull are nevoie de o clasare in primii cinci pentru a obtine al patrulea titlu mondial consecutiv. continuă pe Online Sport

Formula 1 Marele Premiu al Indiei: Competitia a fost salvata, va avea loc in week-end.

Marele Premiu de Formula 1 al Indiei va avea loc conform programarii, duminica, analizarea de catre Curtea Suprema a unei solicitari de anulare, prevazuta vineri, fiind amanata, a declarat un avocat, conform Mediafax. Audierea va avea loc saptamana viitoare. Asta inseamna ca Marele Premiu poate sa aiba loc, a spus avocatul. Curtea a acceptat, joi, sa analizeze o solicitare de anulare a cursei, cei care au facut cererea sustinand ca organizatorii nu au platit anumite taxe anul trecut. In .

Vettel, pole-position in Marele Premiu al Indiei. De ce are nevoie germanul in cursa de la New Delhi pentru al patrulea titlu consecutiv

Germanul Sebastian Vettel 26 de ani) se pregateste sa bifeze cel de-al patrulea titlu de campion mondial consecutiv. Duminica va pleca de pe prima pozitie a grilei de start la Marele Premiu al Indiei, in timp ce rivalul Alonso pleaca de pe locul 8.

Sebastian Vettel, in pole position la Marele Premiu al Indiei

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, va pleca de pe prima pozitie a grilei de start la Marele Premiu al Indiei, a XVI-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, ca urmare a rezultatelor.

Marele Premiu de Formula 1 al Indiei ar putea fi ANULAT.

Curtea Suprema de Justitie din India va analiza, vineri, o cerere de anulare a Marelui Premiu de Formula 1 al Indiei, care ar trebui sa aiba loc in acest week-end, in urma unei plangeri prin care organizatorii sunt acuzati ca nu au platit anumite taxe pentru editia de anul trecut, transmite Mediafax. Instanta suprema a hotarat in 2011 sa blocheze 25 la suta din suma incasata din vanzarea biletelor la cursa de la New Delhi, pana la rezovarea unui diferend fiscal dintre organziatori si statul .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )