Libnet.ro
UNICEF

23:15

LIVE Liga Campionilor - Meciurile primei etape (21:45)

Online Sport Online Sport,
LIVE Liga Campionilor - Meciurile primei etape (21:45)

Onlinesport. ro va anunta in timp real de la ora 21:45 tot ce se intampla in Liga Campionilor. Marti debuteaza un nou sezon in cea mai importanta competitie a Europei, in arena urmand a intra echipe precum Real Madrid, Manchester City, Arsenal sau AC Milan. Vedeti mai jos programul complet al meciurilor. continuă pe Online Sport

Liga Campionilor: 50 de persoane arestate inainte de meciul Borussia-Ajax.

Aproximativ 50 de persoane, majoritatea de origine olandeza, au fost retinute, marti, la Dortmund, inainte de meciul dintre Borussia si Ajax Amsterdam, din prima etapa a grupelor Ligii Campionilor, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Politia din Dortmund a desfasurat un important dispozitiv pentru a evita orice incidente. Acesta nu este un meci normal pentru politie, a declarat purtatorul de cuvant al politiei pentru agentia SID.

Real Madrid-Manchester City, avancronica primei finale a sezonului in Liga Campionilor

Noul sezon al Ligii Campionilor debuteaza cu o intalnire soc intre traditia reprezentata de Real Madrid, cel mai galonat club al competitiei, si noua tendinta a investitiilor masive a carei reprezentata de prim plan este Manchester City.

1X2: Etapa 9 din Liga 1 si Super Meciuri din Liga Campionilor si Liga Europa

Etapa pe septembrie a concursului 1X2 cu premii oferite de casele de pariuri bet-at-home. com si bwin va ofera noi partide. De astazi puteti face predictii pe meciurile etapei a 9-a a Ligii 1, precum si pe partidele cele mai interesante din aceasta saptamana de Liga Campionilor si Liga Europa.

Liga Campionilor: Real Madrid invinge cu 3-2 pe Manchester City, dupa un meci de poveste

Real Madrid a revenit dupa ce a fost condusa de doua ori pe teren propriu de Manchester City si a castigat cu 3-2, in primul soc din actuala editie a Ligii Campionilor. Toate golurile partidei de pe Santiago.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )